Nogomet

Kranjčar: "Uspio sam biti na pravom mjestu u pravo vrijeme"

Lovro Štrbinić • subota, 15.09.2012.
Kranjčar: "Uspio sam biti na pravom mjestu u pravo vrijeme"
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar postigao je dva pogotka u pobjedi svog Dynama nad Karpatima, u sklopu devetog kola ukrajinskog prvenstva. Kako sam kaže, našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, a sad se fokus momčadi usmjerava na PSG.

U devetom ovosezonskom prvenstvenom nastupu Dynamo Kijev upisao je pobjedu nad Karpatima rezultatom 3:1, a drugi i treći pogodak za domaći sastav djelo je hrvatskog nogometaša Nike Kranjčara. Veznjak se u dva navrata dobro snašao u gostujućem šesnaestercu i zabio svoje nove pogotke u Ukrajini.

"Danas sam želio biti što češće na pravom mjestu u pravo vrijeme. Uspjelo mi je to dva puta i zaista sam sretan zbog toga", riječi su kojima se Kranjčar osvrnuo na svoj učinak u petak za službenu klupsku stranicu.

"Dobro smo odigrali i kontrolirali utakmicu. Nikada nije lako u prvom susretu nakon povratka iz reprezentacije, kada ipak određeno vrijeme momčad nije bila na okupu", nastavio je Niko, dodajući: "Mislim da smo se još više uigrali za ono što predstoji, a to je premijera u Ligi prvaka."

Kijevljane čeka ogled protiv PSG-a na Parku prinčeva, u koji za razliku od prvenstvenih susreta ne ulaze u statusu favorita. "Čeka nas sigurno jako zahtjevna utakmica. Oni su izuzetno kvalitetna ekipa, makar je jasno da se još uvijek nisu posložili. Mnogo je i kod njih novih igrača, samo što su oni zaista puni vrlo kvalitetnih pojedinaca", analizira hrvatski reprezentativac, koji pred utakmicu utorak ima jednu želju: "Bilo bi lijepo ne izgubiti u Parizu, potrudit ćemo se."

Također, Kranjčar se osvrnuo na prvi period u dresu ukrajinskog kluba, o situaciji u tamošnjem nogometu. "Uistinu mi je lijepo u Kijevu. Upoznao sam novi klub, nove suigrače i novi grad. Dosta je novih igrača došlo, lijepo je kada se potentni sastav uigrava. Igramo sve bolje i mislim da smo spremni za borbu protiv Šahtara", njegov je zaključak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The Phantom15.09.2012. u 16:35
    Niko je uvik na pravom mistu u pravo vrime!
    The Phantom
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 15:06
    svaka čast majstore. Niko je na žalost rođen na pravom mjestu u krivo vrijeme. svijet i treneri više ne voli šmekere. ali pravi navijači će uvijek...
    Obrisan korisnik
  • Tonco15.09.2012. u 12:21
    ma kranjcar je legenda, sigurno najpametnji igrac kojeg smo ikad imali i veliki gospodin
    Tonco
  • cameosis15.09.2012. u 12:00
    odličan je kranjčar, iako mnoge zbog toga boli trbuh. svaka mu dala.
    cameosis