Nogomet

Video: Bilićev Lokomotiv svladao i Rubin, Ćorluka asistirao za pobjedu

Branimir Korać • subota, 15.09.2012.
Video: Bilićev Lokomotiv svladao i Rubin, Ćorluka asistirao za pobjedu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Moskovski Lokomotiv je upisao drugu uzastopnu pobjedu u ruskom prvenstvu svladavši u osmom kolu Rubin s minimalnih 1:0. Ovom pobjedom Lokomotiv je privremeno skočio na treću poziciju na ljestvici s tri boda manje od vodećeg Tereka i s istim brojem bodova kao drugoplasirani Zenit...

Nakon pobjede u gradskom derbiju protiv Spartaka, Lokomotiv je na svom travnjaku ugostio momčad Rubina i upisao novu pobjedu. Bilićeva momčad slavila je s minimalnih 1:0 zahvaljujući pogotku Dmitrija Tarasova, neočekivanog startera, u 52. minuti susreta.

Od prve minute je zaigrao i Vedran Ćorluka koji je zbog ozljede propustio Belgiju, no uspio se oporaviti do ovog dvoboja i odradio je vrlo dobro svih 90 minuta pritom zaradivši žuti karton. Od prve minute na vratima Lokomotiva je stajao Dario Krešić.

Lokomotiv je imao olakšan posao od završnice prvog dijela kada je Ansaldi zaradio drugi žuti karton i ostavio svoju momčad u brojčanom deficitu.

Domaćin je to iskoristio u 52. minuti pogotkom Tarasova na asistenciju Ćorluke. Nakon kornera Ćorluka je glavom vratio loptu u peterac gostiju gdje je najbrži i najagresivniji bio Tarasov i poslao loptu u mrežu.

Do kraja susreta gosti nisu uspjeli doći do poravnanja, Lokomotiv je tijekom susreta bio bolja momčad i zasluženo je slavio propustivši još niz prilika za uvjerljiviju pobjedu.

Rusija, osmo kolo:
Lokomotiv - Rubin 1:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2012. u 09:43
    Bravo Biliću. Tko bi rekao da će tako brzo pohvatati konce. Terek će vjerojatno popustiti, jer su anonimna momčad, tako da se može reći da je Lokomotiv u samom vrhu, u borbi za naslov. Bravo. A osim toga Bilića dobro idu derbiji, već druga pobjeda protiv izravnih konkurenata iz vrha.
    Obrisan korisnik
  • babalu5515.09.2012. u 16:56
    Čarli nije baš tip koji živi za sportske izazove. Bitnija mu je dobra zabava. A je li igra u Lokomotivi, Spursima, ili u Ulan Batoru nije ga briga, bitno da je lova prava. A evo Šuker je nešto smanjija premije... Inače nije mi drag još otkad je javno piva svinjo debela, nema oprosta. To se može... [više na forumu]
    babalu55
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 16:28
    Njegovo izlaženje vjerojatno ne utječe na prikazanu igru, ali utječe na to da se čovjek sve češće i češće ozljeđuje. Pa mislim da ni to nije baš u interesu klubovima i reprezentaciji za koju nastupa.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 16:03
    ajde sta ste navalili sad na covjeka bezveze, da je bio u stanju da odigra mec odigrao bi, pa nije bio na operaciji da bi par dana nakon normalno odigrao-to bi bilo cudno... ozljedu vuce duze vrijeme i jednostavno je imao bolove i uz dogovor sa lijecnicima i izbornikom procjenjeno je da bi bilo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2012. u 16:00
    Dobro gura Bilić na klupskom vođenju momčadi nakon reprezentativnog vođenja tima.Bravo za Slavena neka samo ide i dalje tako
    Obrisan korisnik