Nogomet

Giroud: "Moram na 90 minuta zaboraviti Montpellier"

Josip Tolić • nedjelja, 16.09.2012.
Giroud: "Moram na 90 minuta zaboraviti Montpellier"
Foto: EPA

Napadač Arsenala Olivier Giroud, kojega u utorak čeka okršaj protiv bivšeg kluba Montpelliera, izjavio je kako će mu biti teško zaigrati protiv svojih prijatelja, no na 90 minuta probat će zaboraviti sve i potruditi se zabiti pogodak...

Novom napadaču Arsenala Olivieru Giroudu slijedi vjerojatno emotivno najteža utakmica karijere. U svojem prvom nastupu u Ligi prvaka u utorak Topnici putuju na sraz protiv francuskog prvaka Montpelliera, kluba u kojem je Giroud ostavio velik pečat i pomogao mu u osvajanju titule najboljeg u Francuskoj.

"Tamo sam proveo prelijepu i čudesnu sezonu prošle godine kada smo bili prvaci. Bit će teško igrati protiv Montpelliera zbog emocija, no koncentrirat ću se na igru i neću razgovarati sa svojim prijateljima", izjavio je Giroud za Arsenal Player.

Ne bi mu smetalo da zabije svojem dojučerašnjem klubu. "Igrač sam Arsenala, želim postići pogodak i pobijediti. Bit će to moja prva utakmica u Ligi prvaka i želim je dobiti. Moram zaboraviti Montpellier na 90 minuta", istaknuo je 25-godišnjak.

Najbolji strijelac prošlosezonske Ligue 1 s 25 postignutih pogodaka nada se kako će to postignuće pridonijeti dobrom primitku na Stade de la Mossonu. "Mislim da će reakcija biti dobra, no moglo bi biti nekih ljudi koji će negodovati. Tako je uvijek."

Iskoristio je priliku zahvaliti svom bivšem klubu i dodao kako neće slaviti pogodak zabije li ga. Trener Topnika Arsene Wenger ne zna hoće li ga postavljati u igru, no želi smanjiti pritisak na svog pulena. "Što ću učiniti u utorak, zaista ne znam. Međutim, mislim da je došlo vrijeme da ne bude pod velikim pritiskom", rekao je Giroudov sunarodnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.09.2012. u 23:31
    Porto i Arsenal + Real i Bvb to bi trebalo bit to!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2012. u 22:52
    Hajde zabij taj gol više
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2012. u 22:30
    mislim da ga se isplati čekati...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2012. u 21:42
    aj se bar na 2 minute sjeti zabit gol...nisi vec dugo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2012. u 20:03
    Porto i Arsenal dvi kuće možeš igrat 2 u 2 ili čiste dvojke.
    Obrisan korisnik