Zimski sportovi

Zanoški: "Nismo željeli kući s dva poraza. Ovakvo smo slavlje trebali imati i prije tri dana"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 17.09.2012.
Zanoški: "Nismo željeli kući s dva poraza. Ovakvo smo slavlje trebali imati i prije tri dana"
Foto: Aldo Šuran

Hokejaši Medveščaka ipak su se pobjedom oprostili od nastupa u pulskoj Areni. Pali su bečki Capitalsi, a posebno je zadovoljan bio Tomislav Zanoški, koji je zapečatio slavlje...

"Ledena" zbivanja u rimskom amfiteatru u Puli u nedjelju su privedena kraju, a momčad Martyja Raymonda uspjela je cijeli doživljaj upotpuniti i osvajanjem bodova. Protiv Vienna Capitalsa semafor je naposljetku pokazivao 4:1.

"Pobijedili smo najbolju momčad u ligi", smatra Medveščakov napadač Tomislav Zanoški, strijelac četvrtog pogotka za Zagrepčane protiv do tada neporaženih Bečana.

"Jako nam je drago što smo ovaj spektakl u pulskoj Areni, pred ovakvom publikom, završili pobjedom. Nismo željeli otići kući s dva poraza, a ovakvo smo slavlje trebali imati i prije tri dana", dodao je Zanoški. Medveščak je u petak poražen od Olimpije 3:2.

Ta je utakmica igračima Medveščaka bila dodatni poticaj, kaže branič Saša Martinović, koji je protiv Capitalsa bio strijelac drugog pogotka.

"Željeli smo vratiti navijačima izgubljeno u petak. Igrali smo dobro od početka, a nismo postali nervozni niti nakon primljenog gola u trećoj trećini. Samo smo igrali opreznije i koncentriranije", kaže Martinović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.09.2012. u 17:10
    Valdi ce se i meni posrecit da ih vidim... naime Dornbirn je upao u EBEL i Medvescak gostuje 17.10 u Dornbirnu tako da sam vec prijatelje (austrijance)sa posla angaziro oko ulaznica za moju ekipu ( a vjeruje da ce bit jos dosta drugih) kao izgleda imace solidnu podrsku sa tribina.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2012. u 17:05
    U nadolazećem lockoutu NHL-a počeo sam čak pratit Medveščak zapamtio sam im sve igrače u ove 2 utakmice. Iako mi Ebel više sliči na katoličku ligu valjda će im u KHL-u biti bolje po tom pitanju.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2012. u 15:45
    Bravo dečki-rezultat je to kad se da sve od sebe i kad uđeš u utakmicu hrabro.Tako je uspješno okončan ovaj jedinstveni u svijetu hokeja vikend
    Obrisan korisnik