Ostali sportovi

Ekipa Sarajeva pobjednik Zagreb Karate Cupa

Sportnet • utorak, 18.09.2012.
Ekipa Sarajeva pobjednik Zagreb Karate Cupa

Nezaboravna karate večer održana je 15.09.2012. u ŠD Trešnjevka Kutija šibica“ Dugo će se pričati o atmosferi na tribinama, zajedništvu i ponosu. 1. Zagreb Karate Cup – Tromeč gradova oduševio je sve.

Ekipe Ljubljane, Sarajeva i Zagreba kružnim sistemom natjecale su se svaka sa svakom. Pobjedama nad Ljubljanom, ekipe Sarajeva i Zagreba međusobnim su susretom odlučivale o pobjedniku. Nakon napete završnice i pobjedom nad ekipom Zagreba (3:2), najuspješnija je bila ekipa Sarajeva. Najboljom sportašicom proglašena je Lea Bećirović (Zagreb), a najboljim sportašem Meris Muhović (Sarajevo).

Natjecanje je otvoreno demonstracijom kate najmlađih karate sportaša. Parket Kutije šibica zabijelila su kimona. Oko 150 demonstratora snažnom je izvedbom i glasnim uzvikom kiai najavilo lijepu karate priču. Ozračje koje su kasnije napravili navijači potisnulo je dobre borbe u drugi plan.

Brojni navijači koji ne štede dlanove i glas opremljeni sa navijačkim zastavicama, transparentima i bubnjevima nezaboravna su slika. Svi koji su se te subote našli u Kutiji bili su ponosni na karate, mladost, Zagreb i Hrvatsku. Gledajući ovakav prizor emocije su proradile, trnci sreće prolazili su kroz svakoga tko voli karate. Prema izjavama zagrebačkih karate trenera, delegacijama iz Sarajeva i Ljubljane, te ostalih gostiju oduševljenje se nije moglo sakriti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!