Nogomet

Lewandowski: "Borussia će pokazati i više, nadamo se sličnom rezultatu u Manchesteru"

Josip Tolić • srijeda, 19.09.2012.
Lewandowski: "Borussia će pokazati i više, nadamo se sličnom rezultatu u Manchesteru"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Strijelac odlučujućeg pogotka na utakmici Borussije i Ajaxa (1:0) Robert Lewandowski nakon utakmice istaknuo je važnost osvajanja tri boda na startu Lige prvaka i najavio veliku borbu s Manchester Cityjem u idućem ogledu.

Borussia Dortmund na najbolji je mogući način otvorila natjecanje u "skupini smrti" ovogodišnje Lige prvaka. U domaćem ogledu protiv Ajaxa slavila je 1:0 pogotkom u samoj završnici, a promašila je i jedanaesterac.

"Bila je to važna pobjeda i vrlo sam sretan što sam joj pridonio svojim pogotkom. Prvi susret u Ligi prvaka osobito je važan, tako da je dobro što smo uzeli tri boda", izjavio je nakon utakmice strijelac jedinog pogotka Robert Lewandowski.

"Prošle godine prvi smo put igrali u Ligi prvaka. Ove smo godine bolja momčad s više potencijala i puno ćemo toga još pokazati. Oduševljen sam što sam izabran igračem utakmice, no momčad je bila ta koja je dobila utakmicu", istaknuo je 24-godišnjak.

Poljski reprezentativni napadač prokomentirao je i sljedeću prepreku žuto-crnih, gostovanje u Manchesteru kod Cityja.

"Imamo težak zadatak. Imaju vrlo dobru momčad s puno zvijezda, no možemo pobijediti i u toj utakmici. Mi smo Borussia i želimo proći dalje. Nadamo se sličnom rezultatu i u Manchesteru", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 17:47
    Dortmund sam još prije 15-ak godina zavolio i onu njihovu šampionsku generaciju,najviše zbog sjajnih tadašnjih igrača Borussie i svjetskih klasa popu Mollera,Kohlera,Reutera i Sammera.Ovaj Hummels je najbolji njemački stoper nakon Jurgena Kohlera,ali mu nije pametno da puca penale!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 16:57
    Idemo Dortmund!!
    Obrisan korisnik