Nogomet

Bilić: "Ćorlukini su zdravstveni problemi rješivi. Pokušat će izdržati do prosinca"

Mišo Gulić • srijeda, 19.09.2012.
Bilić: "Ćorlukini su zdravstveni problemi rješivi. Pokušat će izdržati do prosinca"
Foto: Kristijan Komarica

Problemi s tetivama Vedrana Ćorluke već su polako ušli u "legendu", u posljednje vrijeme malo koju utakmicu u cijelosti je uspio odraditi hrvatski stoper, međutim, Bilić poručuje da će se morati strpjeti do prosinca kada će u potpunosti zaliječiti njegovu ozljedu.

Posljednji nastup Vedrana Ćorluke zabilježen je u utakmici hrvatske nogometne reprezentacije protiv Makedonije na maksimirskom stadionu, a podsjećamo u 81. minuti hrvatski je stoper morao biti zamijenjen. Zbog istog problema u zadnji je trenutak otpao i za važan dvoboj protiv Belgije.

Upitan o težini ozljede, zbog pisanja dijela medija da je ozljeda jako ozbiljna i da će kao takva i u budućnosti stvarati mnogo problema, Slaven Bilić je rekao: "Ne znam ništa o tome. Njegovi problemi se sigurno mogu riješiti."

"Ovo nije problem koji će ga progoniti do kraja karijere. On se jednostavno nije dovoljno odmorio i nije u potpunosti zaliječio ozljedu koju je zaradio na kraju prošle sezone", optimistično je izjavio bivši hrvatski izbornik.

Također, Bilić je najavio da će operacija pričekati prosinac, a do tada se nada da će hrvatski stoper uspjeti izdržati sve napore: "Pokušat ćemo sve to odgoditi do prosinca, a tada će se on dobro odmoriti i u potpunosti otkloniti problem koji ga muči. Očekujemo da će on u proljetnom dijelu biti u potpunosti spreman."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!