Nogomet

Rodgers: "Svaka čast igračima, bili su veličanstveni"

Borna Rupnik • petak, 21.09.2012.
Rodgers: "Svaka čast igračima, bili su veličanstveni"
Foto: EPA

Brendan Rodgers, novi trener Liverpoola, poslao je u Švicarskoj na teren vrlo mladu momčad i zadovoljan je viđenim, a u pobjedi 5:3 protiv Young Boysa dva je pogotka postigao Jonjo Shelvey...

U prvom kolu grupne faze ovosezonskog izdanja Europske lige Liverpool je svladao švicarske Young Boyse na gostovanju, rezultatom 5:3, a trener Brendan Rodgers imao je samo riječi hvale za svoje igrače.

"Svaka im čast, mislim da su bili veličanstveni. Poslali smo na teren vrlo mladu momčad. Svi su vidjeli koliko se Tottenham ovdje mučio u Ligi prvaka, a mi smo odigrali briljantno", poručio je Rodgers poslije utakmice preko ITV-a.

"Bilo je vrlo teško, ali uz kvalitetu smo pokazali i karakter. Ponosni smo što smo s mladim igračima, u europskom natjecanju, nadoknadili zaostatak. Drago mi je da sam bio dio ovoga", dodao je strateg Redsa.

Dvostruki strijelac Jonjo Shelvey smatra da je takva pobjeda dobar pokazatelj za budućnost, a treneru je uzvratio komplimentima.

"Bila je to odlična utakmica za neutralne navijače, iako trener neće biti sretan što smo primili tri gola. No, pokazali smo da znamo zabijati. Rodgers je od prvog trenutka sjajan prema meni i daje mi priliku. Nadam se da sam mu se ovim pogocima odužio. Ovaj Liverpool uvijek će davati 100 posto od sebe", rekao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.09.2012. u 16:45
    Ovo je bio Liverpool nebitno koliko je loš igračkim kadrom. Zanimljivo će bit s Anžijem s jedne strane klub u punom smislu riječi a s druge umjetna tvorevina Anži.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2012. u 15:15
    samo strpljivo sa trenerom i ovom mlađarijom, mislim da klub ima svijetlu budućnost.... upornost se isplati, samo strpljiv i marljiv rad daje rezultate........YNWA!!!
    Obrisan korisnik