Nogomet

Barton: "Preda mnom je još dug put, a Marseille je stvarno dobra momčad"

Mišo Gulić • petak, 21.09.2012.
Barton: "Preda mnom je još dug put, a Marseille je stvarno dobra momčad"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bad boy Joey Barton je u okviru prvog kola Europske lige upisao i debi u momčadi Marseillea, a iako zbog kazne još uvijek nema pravo nastupa u Ligue 1, Englez je zadovoljan prvim minutama.

Joey Barton je svojim ponašanjem na sebe skrenuo veliku pozornost, a kao svojevrsnu "terapiju" dobio je jednogodišnju posudbu iz QPR-a u francuski Marseille, gdje je ovog četvrtka upisao i prve minute.

Bivši igrač Newcastlea i Manchester Cityja utakmicu protiv Fenerbahčea je započeo od prve minute, a igru je napustio 20 minuta prije kraja. Svjestan je Englez da još uvijek mora raditi na fizičkoj pripremljenosti: "Preda mnom je još dalek put. Moram još dosta toga popraviti, ali to je i logično jer nisam prošao zajedničke pripreme."

"Kada smo zabili za izjednačenje ustao sam se s klupe da proslavim pogodak, ali onda me uhvatio grč. No, jako sam sretan što sam debitirao u momčadi", dodao je.

O svojoj novoj momčadi Englez je imao samo lijepe riječi, a za francuski L'Equipe je rekao: "Riječ je o jako dobroj ekipi koja funkcionira kao prava momčad. Marseilles ima velike ambicije i za sada igra jako dobro."

Remi u prvom kolu Europske lige ostvaren u grotlu Fenerbahčeovog stadiona za njega je posebno iskustvo: "Bila je to jako teška utakmica protiv vrlo dobre momčadi i to na stadionu gdje je atmosfera uistinu fantastična. Odlično smo odradili svoj posao i kući se vratili s bodom u džepu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.09.2012. u 00:48
    UTAKMICA JE BILA DOBRA.JOS PAR TRENINGA PA CU POTPISAT UGOVOR UFC-OM PA CE TE ME VIDJETI NA DJELU,NADAM SE DOBROJ SEZONI...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.09.2012. u 19:53
    "Bila je to jako teška utakmica protiv vrlo dobre momčadi i to na stadionu gdje je atmosfera uistinu fantastična. Odlično smo odradili svoj posao i kući se vratili s bodom u džepu." Ovu izjavu govore svi igraci nakon svake pobjede.jos samo fali ostavili smo srce na terenu i dali 110% sebe
    Obrisan korisnik