Nogomet

Kranjčar i Vukojević uoči sraza s Modrima dobili novog trenera

Lovro Štrbinić • utorak, 25.09.2012.
Kranjčar i Vukojević uoči sraza s Modrima dobili novog trenera
Foto: Davor Sajko

Poraz od Šahtara u Ukrajinskom kupu stajao je posla Jurija Sjomina u kijevskom Dynamu, a ubrzo se saznalo ime njegovog nasljednika. Kranjčara i Vukojevića ubuduće će voditi aktualni ukrajinski izbornik Oleg Blohin.

Neuvjerljiv ulazak u sezonu kijevskog Dynama nije razveselio vlasnika kluba Igora Surkisa, a nakon ispadanja iz Ukrajinskog kupa od najvećeg rivala Šahtara Juriju Sjominu je uručen otkaz.

Krenula je potraga za novim trenerskim rješenjem, a izbor je pao na trenutnog ukrajinskog izbornika i igračku legendu kluba iz ukrajinskog glavnog grada Olega Blohina. Za Dynamo je igrao 19 sezona, odigrao preko 400 utakmica i zabio 211 pogodaka, a sad će prvi put obnašati funkciju trenera u klubu čiji dres nose hrvatski reprezentativci Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević.

"Odlučio sam prihvatiti ponudu Surkisa. Ovo je velika odgovornost za mene, a nadam se da ću klubu vratiti nekadašnji sjaj", rekao je Blohin ovom prilikom, dodajući ponešto o ciljevima do kraja sezone.

"Dat ćemo sve od sebe da nadoknadimo zaostatak za Šahtarom, koji već sad iznosi šest bodova. Važna nam je i Liga prvaka, a sljedeći ispit nam je domaća utakmica protiv zagrebačkog Dinama", zaključio je Blohin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.09.2012. u 23:50
    idealan protivnik za dobar početak trenera u ligi prvaka :/
    Obrisan korisnik