Nogomet

Galatasaray uz prolaz u drugi krug Lige prvaka želi Kaku

Josip Piršljin • srijeda, 26.09.2012.
Galatasaray uz prolaz u drugi krug Lige prvaka želi Kaku
Foto: Dejan Popek

Turski nogometni prvoligaš Galatasaray izrazio je želju za dovođenjem Kake koji nema idealan status u Real Madridu. No, to će pokušati samo ako osiguraju prolaz grupne faze u Ligi prvaka.

Galatasaray je otkrio kako bi mogao na zimu u svoje redove dovesti Brazilca Kaku. On je još uvijek član Real Madrida, ali Jose Mourinho ga nema u svojim planovima za tekuću sezonu.

Ovog je ljeta bilo riječi o mogućem odlasku Kake u Milan gdje je i stekao svoju popularnost, ali od toga na kraju nije bilo ništa. Kao nove destinacije spominju se Santos, te jedan od klubova iz Rusije i Kine, ali javio se predsjednik Galatasaraya.

"Kaka bi nam se mogao pridružiti, ali u ovom trenutku to ne mogu garantirati. Ako uspijemo izboriti osminu finala Lige prvaka pokušat ćemo ga dovesti u svoje redove", odlučan je bio Aysal Unal.

"Mislim kako bi se sjajno integrirao u naš klub i voljeli bismo ga vidjeti u dresu Galatasaraya", kazao je. Klub iz Istanbula se u najelitnijem europskom klupskom natjecanju nalazi u skupini H s Manchester Unitedom, Clujem i Bragom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • gerrard26.09.2012. u 23:33
    zaista je neshvatljivo kako je real uništio kaku..mislim i ozljede su ga unazadile, ali kaka je mogao biti od velike koristi realu
    gerrard