Nogomet

Tonel: "Mogli smo nešto napraviti, ali nije nas išlo"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.10.2012.
Tonel: "Mogli smo nešto napraviti, ali nije nas išlo"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Dinama i Kijev su napustili praznih ruku, a svojem suparniku priznaju nadmoć u kvaliteti. Međutim, svjesni su da su mogli barem do pogotka...

"Jednostavno su kvalitetniji i dobili su", sažeo je dojmove iz susreta Dynama iz Kijeva i zagrebačkog Dinama Duje Čop, napadač koji je priliku dobio s klupe. Malo mu je nedostajalo da se upiše u strijelce, kada je zaustavio ispucavanje domaćeg vratara.

Josip Šimunić: "Glupo smo primili pogodak na samom početku, već drugu utakmicu zaredom. No, danas se nažalost nismo uspjeli vratiti, makar smo imali svoje prilike i mogli izjednačiti. Drugi je pogodak bio neoprezan, a u nastavku smo i mi i oni imali prigoda. Kijevljanima čestitke, a mi se okrećemo sljedećim utakmicama".

Čop je naglasio kako nije nedostajalo zalaganja: "Zaista smo se borili i pokazali sami sebi da možemo. No, Dynamo je realizirao svoje prilike i zato mu ostaju bodovi".

Među najboljim pojedincima Dinama bio je Mateo Kovačić, mlada nada hrvatskog prvaka. "Radije bih da sam bio najgori na terenu, ali da je Dinamo uzeo neki bod. Osjećalo se da možemo, pokazalo se da možemo igrati s njima, no kaznili su naše pogreške", prenose službene stranice njegove riječi.

Portugalski stoper Tonel istaknuo je rano primljeni pogodak, kada je Ivan Kelava po loptu u mrežu morao već u trećoj minuti utakmice.

"To je usmjerilo susret, a kada smo podignuli razinu igre i počeli stvarati prilike primili smo i drugi, nesretni pogodak. U drugom poluvremenu smo opet igrali dobro, mogli se vratiti pogotkom i šteta je što nismo zabili. Mogli smo nešto napraviti danas, ali nije nas išlo", dodao je Tonel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 12:09
    kad počnu pucati po golu umjesto petljanja i davljenja lopte onda možda nešto i naprave
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 10:53
    tonel je jako los u zadnje vrijeme..protivnicki igraci ga driblaju i pretrcavaju kao da ovoga nema..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 07:41
    J.. ti LP u kojoj Pivarić može igrati!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 01:41
    jedini igrač dinama koji je europski nivo je kovačić. svi ostali su prespori, nisu dovoljno tehnički potkovani ili jednostavno - ne mogu. jedan sammir je u hnl-u bog, ali je za vrhunski nogomet prespor i nedovoljno aktivan...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 01:21
    Kriv je Leko, znam!
    Obrisan korisnik