Nogomet

Blohin: "Dobro smo počeli, a kao da smo se potom uplašili rezultata"

Borna Rupnik • četvrtak, 04.10.2012.
Blohin: "Dobro smo počeli, a kao da smo se potom uplašili rezultata"
Foto: EPA

Oleg Blohin uspješno je startao na klupi Dynama iz Kijeva i u Ligi prvaka. Na kraju je ostao zadovoljan viđenim protiv Modrih, a oglasio se i prvi čovjek kluba, Igor Surkis...

Kijevski nogometni velikan s dva je pogotka u prvom dijelu riješio pitanje pobjeda u dvoboju protiv imenjaka iz Zagreba (2:0). Tako je Oleg Blohin, novi trener Dynama, ostvario željeni cilj.

"Mislim da smo dobro počeli utakmicu i postigli pogodak. No, kao da smo se potom uplašili rezultata jer smo omogućili Zagrepčanima da preuzmu inicijativu na sredini terena. Teško smo se dogovarali tko koga čuva, makar je postojao plan prije utakmice. Neki igrači kao da su zaboravili zbivanja na terenu", govorio je proslavljeni bivši nogometaš.

Blohin je imao dosta posla na poluvremenu, kaže: "Regrupirali smo se, s dva pogotka prednosti. Nije mi se svidjelo nepokrivanje u veznom redu i preduboko povlačenje, ali i tako smo uspjeli stvorili nekoliko prilika za treći gol koji bi 'dokrajčio' protivnika. Dinamu nismo dopustili gotovo ništa osim nekoliko polušansi".

"Gazda" kluba Igor Surkis smatra da je odlazak Semina i dolazak Blohina imao željeni učinak.

"Pred klubom je još mnogo posla, ali sada izgleda više živ nego mrtav. Vidi se trenerova ruka, ali svoje prilike moramo zabijati. Dynamo je bio željan igre i brze tranzicije, makar nije uvijek uspijevalo preko bokova", izjavio je.

Surkis je bacio pogled u budućnost, komentirajući šanse Dynama iz Kijeva za plasman u nastavak natjecanja.

"Protiv izravnog konkurenta za treće mjesto ubilježili smo pobjedu, ali ne želim pričati o Europskoj ligi. Želimo bitku za prva dva mjesta, a Porto pobjedom nad PSG-om nije riješio sve brige. Nadam se da ćemo u drugoj utakmici protiv Parižana pokazati da je onih 1:4 bilo samo loš dan", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava04.10.2012. u 15:19
    .....uplašiti ćete se Vi.... u ZG...huka s tribina......
    Torca-Dubrava
  • nido04.10.2012. u 12:02
    Ovakav Kiev kakav je sinoc bio protiv Dinama nema sta traziti ni protiv Porta ni Psg-a. Samo su malo jaci i pametniji od Dinama, nista drugo!!!
    nido