Nogomet

Mourinho: "Real mi se sviđao tijekom 75 minuta"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.10.2012.
Mourinho: "Real mi se sviđao tijekom 75 minuta"
Foto: EPA

U "skupini smrti" Real nakon dva odigrana kola ima šest bodova. Nakon domaće pobjede protiv Manchester Cityja, izborio je pobjedu i na gostovanju kod Ajaxa što je zadovoljilo trenera Josea Mourinha...

Bez Luke Modrića Real je slavio na gostovanju kod Ajaxa 4:1 i tako nastavio pobjednički put u vrlo teškoj skupini D Lige prvaka. U Amsterdamu su igrači Reala dominirali susretom i upisali visoku pobjedu koja je zadovoljila Josea Mourinha.

"Sviđala mi se moja momčad tijekom 75 minuta igre u Amsterdamu. U prvom poluvremenu i do gola Ajaxa potpuno smo kontrolirali utakmicu. Domaćin me iznenadio, bio je potpuno orijentiran na obranu, više nego što je to inače činio."

Portugalski stručnjak je priznao da je Real u jednom dijelu utakmice ispustio konce igre iz ruke, ali su pogoci Cristiana Ronalda ipak vratili utakmicu na Realovu stranu.

"Nakon gola Ajaxa izgubili smo kontrolu i domaćin je postao puno opasniji. Međutim onda su uslijedili treći i četvrti gol nakon čega je Ajax shvatio da je utakmica gotova i mirno smo završili posao", dodao je Mourinho.

S druge strane trener Ajaxa Frank de Boer bio je vrlo razočaran igrom svoje momčadi. De Boer je očekivao više i samo je razočarano ustvrdio da s ovakvim nastupom protiv Reala nisu imali šanse.

"Igrali smo jako loše, nismo bili na najvišoj razini, a kada tako igrate, protiv Reala nemate šanse. Razočaran sam, posebno s prvih 50 minuta. Kod 2:1 smo stvorili nekoliko opasnosti pred njihovim golom, ali nismo zaslužili izjednačenje", iskren je bio De Boer.

Mjesto u prvih 11 ovaj put je dobio Kaka koji je odigrao dobru utakmicu i nada se da će tako nastaviti. "Moram i dalje igrati dobro, odlično se osjećam, ali na treneru je odluka o tome tko će igrati, svi imamo šanse. Slijedi dvoboj s Barcelonom, to je za nas ključan meč, ali nisam tu ja bitan već momčad", dodao je Kaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 16:24
    kaka fenomenalan,a moje mišljenje je da je modrić doša više da zamjeni/odmori/podjeli minutažu sa xabi-em alonso-m. jer su na svima pozicijama boje ili lošije duplirani,a na tom mjestu je prošle godine samo xabi igra
    Obrisan korisnik
  • nikola121204.10.2012. u 14:49
    slatke brige ima mourinho. jucer kaka stvarno fantasticno odigrao,nadam se da to nisu samo bljeskovi ko i proslih sezona nego da ce kontinuirano tako nastaviti
    nikola1212
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 14:07
    jos i da kaka nastavi ovako igrati,bit ce tu puno slatkih briga:)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 13:58
    Benzemin gol odličan
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 12:23
    Bravo Real , prekrasan gol Benzeme
    Obrisan korisnik