Košarka

Veteran Wallace opet na terenu: dogovorio se s Knicksima

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.10.2012.
Veteran Wallace opet na terenu: dogovorio se s Knicksima
Foto: EPA

Rasheed Wallace se vratio iz mirovine i prihvatio ponudu New York Knicksa. Krilni igrač je stavio potpis na jednogodišnji ugovor s Knicksima i visini 1.7 milijun dolara...

Rasheed Wallace je izdržao dvije sezone u mirovini, no onda se odlučio na povratak. New York Knicksi su mu ponudili ugovor u visini veteranskog minimuma što je on prihvatio i sljedeće sezone će nositi njihov dres.

Trener Knicksa Mike Woodson u Wallaceu vidi igrača koji će pomoći s klupe, a ne igrača koji će igrati velike minute.

"Nismo tražili igrača koji će nositi igru i biti puno minuta na parketu. Ukoliko odigra pet do deset minuta, nadamo se da će to biti onih pet do deset minuta koje će nam pomoći da dođemo do pobjede. U ovoj momčadi imamo sasvim dovoljno igrača koji će imati veliku minutažu, Rasheed je tu da pomogne kada se oni odmaraju", priznao je Woodson.

Wallace je većinu 15-godišnje NBA karijere proveo u dresu Detroit Pistonsa i Portland Trail Blazersa, a na odlazak u mirovinu se odlučio kao član Boston Celticsa iako je imao zagarantiran ugovor u visini 12 milijuna dolara.

"Ne dolazim u New York s očekivanjima da ću ubacivati 25 poena i igrati 35-40 minuta. Nisam među onima koji se žale, prihvatit ću ulogu koja mi se dodijeli", komentirao je Wallace.

Inače, uz 38-godišnjeg Wallacea, Knicksi u sastavu imaju i 39-godišnje Jasona Kidda i Kurta Thomasa te 38-godišnjeg Marcusa Cambyja čime su najstarija momčad lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 19:58
    Rasheed legenda najdraži mi je bio NBA-a igrač. Pojava na terenu i van njega. Još kad bi se Bonzi Wells vratio u NBA to bi bila strava.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 16:20
    kurt tomas već sad ima 40 :D Dobro si rekao, ovo je Milan.. hehehe.. a voli ny dovod i trpat igrače...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 13:40
    NY želi postati kao boston, tj. još stariji od bostona:))? ovo je košarkaški AC Milan:)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 12:26
    "Bad boys, bad boys.....", igrački upitno u kakvom je stanju, i godine su tu, ali Rasheed je Rasheed. Ako ništa, bit će veselo u Knicksima.
    Obrisan korisnik