Nogomet

Livaja: "Važno je da Inter pobijedi Milan, makar i sa mnom na klupi"

Borna Rupnik • petak, 05.10.2012.
Livaja: "Važno je da Inter pobijedi Milan, makar i sa mnom na klupi"
Foto: EPA

Nogometaši milanskog Intera "zagrijali" su se za gradski derbi s Milanom pobjedom u Europskoj ligi, nad Naftčijem iz Bakua, a mladi Marko Livaja ponovno je bio strijelac. Otkrio je što mu je rekao trener Stramaccioni...

Treći pogodak Intera u Azerbajdžanu bio je djelo Marka Livaje, a njegova je momčad osvojila sva tri boda. Neftči je poražen rezultatom 3:1, čime su crno-plavi popravili raspoloženje uoči iščekivanog okršaja sa svojim suparnicima sa San Sira u domaćem prvenstvu.

"Postigao sam važan pogodak i za sebe i za momčad. Stoga sam sretan", izjavio je Livaja po završetku dvoboja.

"Trener Stramaccioni mi je rekao da tražim dubinu, odnosno prostor, i da uvijek pokušam iskoristiti svaku priliku koja mi se pruži", dodao je.

O eventualnoj minutaži u nadolazećem velikom derbiju Livaja kaže: "Razmišljam o tome, ali nije važno hoću li dobiti svoju šansu. Važno je da Inter pobijedi, makar i sa mnom na klupi. U redu je ako umjesto mene na terenu bude Milito".

Andrea Stramaccioni bio je zadovoljan viđenim protiv Neftčija i vjeruje da će protiv Milana biti vidljiv napredak u igri.

"Imali smo petoricu igrača mlađih od 21 godine, počinjemo novi ciklus. Dobili smo prvo poluvrijeme 3:0, uz brojne prilike, i to je dobar pokazatelj. Dobro radimo, dobio sam odgovore koje sam želio, a momčad raste kroz tri uzastopne pobjede. Mislim da je Milan favorit protiv nas s obzirom na pobjedu u St. Peterburgu u Ligi", zaključio je Talijan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 18:58
    Nisam mislio na to da je igrač poput Olića, ispričavam se za krivo izražavanje, mislio sam na to da je Olić na izlaznim vratima...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 16:07
    Nema veze sa Olićem, potpuno drugačiji tip napadača. A Kalinić je mlađi od Jelavića i Mandže, toliko o istrošenim napadačima. Da je sirovina, tu se slažemo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 15:08
    Po meni bi bilo bolje da imamo mladog igrača/napadača koji će se razvijati, makar i da bude 4. ili 5. napadač, nego da imamo neke već istrošene sirovine kao Kalinić, a ako nisam u pravu nema veze. Ovaj dečko je budućnost, zamjena za Olića...
    Obrisan korisnik
  • nido05.10.2012. u 13:03
    Derbi propalih i srozanih u pokvarenoj ligi u kojoj se u sve moze sumnjati da je nastimano!!! Ogadila mi se Italija strasno nakon svih tih skandala!!!
    nido
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 12:05
    Ajmo se ne zaletavati. Naravno da je sa 19 godina igrati i zabijati za Inter Milan veće referenca nego biti u prvom kadru Dnipra, ali mislim da smo na napadačkim pozicijama popunjeni a Kalinić je već dugo u kadru. Eventualno ako se neki od spomenutih ozlijedi. A to što je Petrić izvan kadra... [više na forumu]
    Obrisan korisnik