Nogomet

Rodgers: "Olako primamo golove. U nastavku smo postali lijeni"

Borna Rupnik • petak, 05.10.2012.
Rodgers: "Olako primamo golove. U nastavku smo postali lijeni"
Foto: EPA

Nakon uzbudljive utakmice na Anfieldu, u kojoj je Udinese osvojio sva tri boda, Brendan Rodgers potužio se na zalaganje svojih igrača, koje u drugom poluvremenu nije bilo na potrebnoj razini...

Iako prvo poluvrijeme to nije sugeriralo, Liverpool i Udinese ponudili su vrlo zanimljivih drugih 45 minuta, a pobjeda 3:2 naposljetku je pripala Talijanima, koji su preokrenuli vodstvo Redsa da bi Luis Suarez iz slobodnog udarca tek ublažio poraz domaćina.

"Olako primamo golove. Na tom području moramo raditi", konstatirao je trener momčadi s Anfielda, Brendan Rodgers, po završetku utakmice.

"Bili smo dobri u prvom poluvremenu, ali u nastavku smo izgubili koncentraciju i postali smo lijeni. Zato smo se našli u rezultatskom zaostatku od dva pogotka", dodao je.

Na obrani naglasak mora biti i u nadolazećem okršaju u Premiershipu, protiv Stoke Cityja, istaknuo je strateg Liverpoola: "Ne smije nam se dogoditi da moramo zabiti tri, četiri ili pet pogodaka kako bismo pobijedili".

"U Europskoj ligi još je sve otvoreno, u našoj skupini ima izvrsnih momčadi. Važno bi nam bilo proći, no Europska liga je dobra prilika za testiranje mlađih igrača", zaključio je Rodgers.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 15:11
    Ma nek oni porade na snazi, dečki se u drugom poluvremenu vuku ko babe, drugi gol su primili jer se nisu svi vraćali u trku u obrambenu situaciju. Svaka čast Udineseu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 13:56
    odigras udinese, eindhoven i onda te sjebe basel bogte mazo et kladionice
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 10:13
    Kak je rekao frend iz Engleske: ''Rodgers has saved Swansea from relegation.... I'm sure he can do the same with Liverpool''. Drito...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 09:57
    nece proc skupinu... nakon sveg sto su prosli u zadnjih par sezona jos mogu zaliti za Benitezom! Ma kolko mu nogomet bio negledljiv...
    Obrisan korisnik