Nogomet

Bielsa: "Gubimo od slabijih momčadi, to ne možemo ignorirati"

Mišo Gulić • petak, 05.10.2012.
Bielsa: "Gubimo od slabijih momčadi, to ne možemo ignorirati"
Foto: EPA

Athletic Bilbao u tekućoj sezoni niže neuspjeh za neuspjehom, nakon šest kola u domaćem prvenstvu Baskijce tek dva mjesta dijele od samog dna ljestvice, a bolje im ne ide niti u Europskoj ligi gdje im je mjeru uzela praška Sparta.

Nakon boda protiv izraelskog Hapoel Kiryat Shmona u prvom kolu Europske lige, Athletic Bilbao je u drugom poražen na gostovanju u Pragu gdje je bolja bila Sparta rezultatom 3:1, zbog čega je pod veliki znak pitanja došao i prolazak skupine.

"Gubimo od slabijih momčadi i to više ne možemo ignorirati", razočaran je bio strateg Athletica Marcelo Bielsa, nakon čega je dodao:

"Bila je ovo možda i ključna utakmica protiv momčadi koja je sada u potpunosti iskoristila naše posrtanje u prvom kolu kada smo osvojili tek bod. Sada su naše šanse za prolazak postale komplicirane, ali još uvijek je sve moguće."

Bielsa je potom pokušavao opravdati svoje igrače za dosadašnje rezultate, pritom istaknuvši njihov trud i zalaganje: "Igrači zaista igraju sa srcem i velikom strašću, a prema mom mišljenju momčad niti u jednom trenutku nije izgledala slomljeno. Oni sigurno nisu tipovi igrača koji odustaju."

"Kada bi mi završili s napadom, oni bi se lako organizirali te brzo uzvraćali, a to je pitanje taktike i postavljanja za što sam ja kriv", iskren je bio argentinski stručnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis05.10.2012. u 17:59
    gubite od boljih momčadi, priznaj činjenice i ne palamudi.
    cameosis