Nogomet

Trener kijevskog Dynama završio u bolnici

Borna Rupnik • subota, 06.10.2012.
Trener kijevskog Dynama završio u bolnici
Foto: EPA

Novi trener Dynama iz Kijeva, Oleg Blohin, u petak je završio u bolnici zbog povišenog krvnog tlaka i morat će pričekati s povratkom svome poslu...

Nakon što je debitirao pobjedama u prvenstvu i Ligi prvaka, Oleg Blohin suočio se sa zdravstvenim problemima. Hospitaliziran je zbog povišenog krvnog tlaka i pod liječničkim će nadzorom u bolnici ostati barem tjedan dana.

Blohin je u srijedu navečer vodio svoju novu momčad, kijevski Dynamo, u drugom kolu Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama, a u nedjelju Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar i suigrači moraju na teško gostovanje u Dnipropetrovsk kod Kalinićevog i Strinićevog Dnipra.

U ukrajinskom nogometnom prvenstvu Dynamo zauzima drugo mjesto, sa šest bodova zaostatka za vodećim Šahtarom. Klub Darija Srne i Eduarda da Silve ima svih deset pobjeda iz prvih deset kola, a Kijevljani su ubilježili dva poraza.

Blohin je podnio ostavku na mjesto ukrajinskog izbornika po preuzimanju dužnosti u Dynamu, no Ukrajinski nogometni savez još mu nije pronašao nasljednika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.10.2012. u 18:42
    Dobio Dinamo pa ga trefilo
    Obrisan korisnik