Nogomet

Štimac: "Odigrali smo jako zrelu utakmicu, kako mogu samo velike momčadi"

Borna Rupnik • subota, 13.10.2012.
Štimac: "Odigrali smo jako zrelu utakmicu, kako mogu samo velike momčadi"
Foto: EPA

Igor Štimac upisao je s Hrvatskom drugu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, drugu protiv Makedonije. Posebno ga raduje što se reprezentacija nije dala smesti ni rezultatskim zaostatkom ni reakcijama s tribina...

Hrvatska nakon pobjede u Skoplju dijeli prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini A s Belgijom. Obje reprezentacije imaju sedam bodova, a u utorak Hrvatska dočekuje Wales, a Belgija Škotsku.

Hrvatska je potpuno zasluženo osvojila tri boda u Skoplju. S tim smo ciljem i došli u Makedoniju", naglasio je poslije slavlja izbornik Igor Štimac.

Domaći su navijači, kaže, zaslužili pohvale, kao i hrvatski reprezentativci: "Nije nas uspjela uzdrmati ni publika, koja je bila izvrsna i stala iza domaće momčadi".

"Nije nas poljuljao ni negativan rezultat. Mislim da smo odigrali jako zrelu utakmicu, kakvu mogu odigrati samo velike momčadi. Mogu žaliti samo za time što nismo pobijedili s tri ili četiri pogotka razlike", dodao je Štimac.

Potom se još jednom osvrnuo na uvrede s tribina, koje su prvenstveno stizale u smjeru Sammira, Dinamovog debitanta u nacionalnoj selekciji.

"Ovu reprezentaciju ništa neće pokolebati, čak ni huligani koji nas sramote gdje stignu. I ja sam tvrd orah i neću se dati slomiti, a moji igrači u svlačionici još su tvrđi. Treba shvatiti da nam je potreban svaki kvalitetan igrač", zaključio je Štimac.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.10.2012. u 01:58
    Igor je Autoritet i to je nama trebalo, malo ozbiljnosti i domoljublja. BRAVO IGORE!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.10.2012. u 00:18
    sta se tice space shuttlea meni je bitna samo ona jjedna - karakter
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.10.2012. u 22:39
    hahahaha da ti si sve napisa meni se stvarno ne da secirat bar mi se ne da tipkat toliko a moga bi se napisat elaborat od minimum 40 listova - e da i oni dio o rasizmu sta se tice samira mi je takodjer jedan od drazih hahahaha
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.10.2012. u 22:31
    Meni tu ništa nije čudno. Mi smo mitomanska nacija. Jedna, dvije pobjedice i odjednom je veliki ex opozicionar postao hr Napoleon. Dojučer kamatar, siledžija i neznalica a danas vrhunski pedagog, strateg i bogomdan.Znači kamatar i huligan Štimac sada proziva huligane - izvrsno.Jadan smo narod, Srbi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.10.2012. u 22:17
    interesantno je to kako u 2 miseca je bilo od odlazi stimke do stimke majstoru a za samira od oko 218 komentara na packama je nekih 90% bilo protiv njega odjednom su svi za a minusi se lipe kako god neko kaze nesto kontra presmjesno a sad smo i huligani ako ga ne zelimo iskljucivo iz nogometnih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik