Nogomet

Video: Del Piero riješio gradski derbi, Kresinger promašio za izjednačenje

Branimir Korać • subota, 20.10.2012.
Video: Del Piero riješio gradski derbi, Kresinger promašio za izjednačenje
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Treće kolo australskog prvenstva donijelo je gradski dvoboj Sydney FC-a i Western Sydney Wanderersa koji je otišao na stranu FC-a s minimalnih 1:0. Strijelac za pobjedu bio je Alessandro del Piero u 54. minuti susreta...

Prva zvijezda australske A-League Alessandro del Piero ponovno je na naslovnicama nakon što je odlučio gradski derbi u kojem su se sastali Sydney FC i Western Sydney Wanderersi. Dvoboj je završen s minimalnih 1:0 zahvaljujući pogotku Del Piera u 54. minuti.

Talijanska nogometna zvijezda susret je riješila nakon promašaja kaznenog udarca. Naime gostima je dosuđen kazneni udarac koji je Del Piero iz prvog pokušaja pretvorio u pogodak, ali sudac je poništio gol zbog preranog ulaska igrača u kazneni prostor. Drugi puta je udarac Del Piera zaustavio Ante Čović, no lopta se odbila do Talijana koji smireno pogađa mrežu.

"Sa svakim mečom Alessandro igra sve bolje. Još uvijek se upoznaje sa suigračima, trebat će vremena dok svi ne pohvataju kretnje jedni drugih. Nismo imali dovoljno vremena da se uigramo, ali iz utakmice u utakmicu to izgleda sve bolje", rekao je trener Sydneya FC Ian Crook.

U pobjedi Sydneya Kruno Lovrek je krenuo u početnom sastavu i igrao do 61. minute dok su u suparničkoj momčadi na terenu bili Dino Kresinger i Mateo Poljak. Kresinger je odradio svih 90 minuta i propustio jednu dobru priliku za poravnanje rezultata kada udarcem glavom nije uspio poslati loptu u mrežu dok je Poljak igrao do 76. minute.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.10.2012. u 19:39
    ne kombinacija nego koja usporedba boga ti delpo je bio moj idol dok sam bio mali divio sam se njegovim potezima i golovima,a za kresingera neznam moguce i njemu da je bio ikona kao meni i mnogima
    Obrisan korisnik
  • Vugi720.10.2012. u 14:57
    Kresinger protiv Del Piera... koja kombinacija :D
    Vugi7