Ostali sportovi

HASTK Mladost Iskon u borbi za prvo mjesto u grupi

Sportnet • utorak, 23.10.2012.
HASTK Mladost Iskon u borbi za prvo mjesto u grupi

U drugom kolu Superlige jedna od najboljih europskih ekipa, austrijski Linz Froschberg, 24.10.2012. u 17:30 sati gostuje u Domu Lovro Ratković na Savi.

Mladost Iskon koji je nakon nekoliko godina u nizu u europskom stolnoteniskom vrhu, ove je godine odlučio napraviti zaokret u strategiji. Naime, svjesno su se odlučili protiv nastupa u Europskoj ligi prvakinja, i fokus stavili na razvoj mladih igračica koje u svojoj starosnoj kategoriji dominiraju europskom stolnoteniskom scenom. Ponosni na vlastiti pogon u koji se nakon 4 godina izbivanja vratila i stara Mladostašica Ivana Tubikanec, vodstvo kluba uz trenere Ivančin i Boroš odlučilo je da je upravo Srednjoeuropska liga odlično natjecanje za kvalitetno napredovanje mladih igračica kao što su Jeger, Tubikanec, Jazbec i Tomić.

Nakon pobjede u prvom kolu, u Slovačkoj protiv Stropkova, Iskonovke će u srijedu 24.10. odmjeriti snage sa starim protivnikom i prošlogodišnjim polufinalistom iz Lige prvakinja Linz AG Froschberg. Za Linz AG Froschberg nastupaju osvajačica brončane medalje na europskom prvenstvu i 24. igračica svijeta Liu Jia, reprezentativke Češke Iveta Vacenovska i Petrissa Solja, koje su 42. i 79. igračice svijeta te mlada snaga austrijskog stolnog tenisa Sofia Polcanova.

Mladostaške Iskonovke će nastupiti u sastavu: Tamara Boroš, Mirela Đurak, Mateja Jeger, Ivana Tubikanec, Mirna Tomić i Ida Jazbec. Susret jamči uzbudljive mečeve te će ponuditi sraz dviju iskusnih europskih igračica Boroš i Liu Jia kao i borbe najboljih mladih igračica Europe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!