Ostali sportovi

Zaigraj američki nogomet! U Splitu prilika da vidiš koliko si čvrst, brz i precizan

Sportnet • utorak, 23.10.2012.
Zaigraj američki nogomet! U Splitu prilika da vidiš koliko si čvrst, brz i precizan

U Splitu se u subotu 27. listopada u organizaciji kluba američkog nogometa Split Seawolves održava try out u sklopu kojeg se svi zainteresirani mogu okušati u najpopularnijem sportu u SAD-u...

Klub američkog nogometa Split Seawolves nastavlja s radom i razvojem kluba i američkog nogometa na području Splita. U skladu s tim organizira novi try out i u klub prima nove članove.

Try out će se održati u subotu 27. listopada u 17 sati i to na terenima s umjetnom travnatom podlogom u splitskoj četvrti Mejaši.

Cilj ovog treninga je da se svi zainteresirani sportaši i sportski zaljubljenici osobno okušaju u nizu specijaliziranih vježbi i samom sportu i tako sami otkriju čari sporta koji u svijetu postaje sve popularniji. Football je sport u kojem se spaja nekoliko bazičnih sportskih vještina i kao takav za svaku osobu i svaku fizičku konstituciju nudi specijaliziranu poziciju i ulogu na terenu.

Iz kluba naglašavaju kako traže čvrste momke koji se ovim zahtjevnim, ali i zahvalnim sportom žele baviti ozbiljno i kvalitetno.

Na try out su dobrodošli svi bilo da ste zainteresirani u sam sport, želite pogledati trening i vježbe ili i sami želite prihvatiti novi izazov, testirati se i pružiti priliku jednom zanimljivom, egzotičnom sportu.

Za sve dodatne informacije i upite slobodno kontaktirajte Šimu Veršića (098/946-8548) ili Maria Penića (092/273-1018).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!