Nogomet

Stramaccioni: "Europska liga nam je važno natjecanje i želimo ga osvojiti"

Mihaela Bradovski • petak, 26.10.2012.
Stramaccioni: "Europska liga nam je važno natjecanje i želimo ga osvojiti"
Foto: Martina Japundžić

Inter je u trećem kolu Europske lige na San Siru ugostio Partizan i tijesno slavio 1:0. U susretu protiv Partizana momčad Andree Stramaccionija stigla je do pobjede u 88. minuti, a prije toga su se gosti jako dobro držali i bili blizu iznenađenja...

Andrea Stramaccioni nakon pobjede protiv Partizana može biti zadovoljan tek rezultatom. Inter nije briljirao, međutim uzeo je sva tri boda koja mu dosta znače u nastavku natjecanja.

Iako zaigra i s onim igračima koji igraju manje u prvenstvu i nisu u prvom planu, Stramaccioni tvrdi da Inter želi otići što dalje u ovom natjecanju i po mogućnosti osvojiti ga.

"Interu je jako stalo do ovog natjecanja i naša je obaveza dobro predstaviti Italiju diljem Europe. Krenuli smo od pretkola i želimo otići do kraja", govorio je Stramaccioni.

Neposredno prije pobjedničkog gola, Samir Handanovič je ključnom obranom spriječio Partizan da dođe do iznenađujućeg vodstva i Slovenac je zaslužio pohvale svog trenera.

"Handanovičeva obrana je vrijedna tri boda jednako kao i Palacijev gol. Sviđa mi se s kolikom su željom moji igrači tražili pogodak jer smo znali što nam pobjeda u ovom susretu donosi. Sada će biti utakmica u Beogradu ključna, ako Partizan pobijedi, sve će biti otvoreno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 19:42
    Istina, neki od ovih igrača u Serie a ne mogu proći ni kao zamjene, a Inter će ovo proći bez brige...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 12:41
    Vidim da pratiš nogomet od jučer. Talijani nikad ne shvaćaju protivnike ozbiljno u grupama natjecanja oni se provuću i onda igraju nogomet. Pa Juventus ne shvaća ozbiljno neke tamo dance i ukrajince u nogometu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 11:09
    ma s ovakvom igrom nećete daleko,izgubili od hajduka,sinoć isto jedva dobili partizan :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 11:03
    Normalno je za očekivati da će Inter ovo osvojiti. Tko zna kad će opet igrati Uefu jer ove godine će biti 2 u Serie A. Bitno je proći grupu s što više B igrača da su odmorni za Serie A.
    Obrisan korisnik