Košarka

Novi Zagreb protiv Splita, svi prihodi za humanitarnu akciju

Sportnet • petak, 26.10.2012.
Novi Zagreb protiv Splita, svi prihodi za humanitarnu akciju
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon blistavih reflektora Euroligaške premijere, koja je za „Lupice“ završila očekivanim porazom od znatno iskusnije, bogatije i igrački jače ekipe Galatasaraya, Novi Zagreb vraća se u svakodnevnicu hrvatskog prvenstva. U subotu, u 20.30 sati, u SD Trnsko dolazi novi prvoligaš, Split.

Split je u prvoj prvenstvenoj utakmici poražen od Gospića sa 100-49, dok su u drugoj utakmici svladali također novog prvoligaša Ragusu iz Dubrovnika sa 75-68, te tako drže sredinu tablice.

Lupice su, podsjetimo, u prvoj utakmici sezone uvjerljivo nadvisile Pleter iz Rijeke, dok su u drugom kolu slavile protiv Gospića na Balinovcu, te dijele prvo mjesto s Jollyem i Medveščakom.

"Širina našeg rostera omogućiti će nam da odmaramo neke od igračica, iako još nisam odlučio koje. Čeka nas već u ponedjeljak dug put Jekaterinburg, i teška utakmica protiv favorita Eurolige u kojoj želimo pokazati bolju igru nego protiv Galatasaraya. Jedino je sigurno da će prve prvoligaške minute u našem dresu imati Butina, Dojkić i vjerojatno Stojsavljević, ukoliko se oporavi od lakše ozlijede zgloba. Očekujem, naravno, pobjedu, iako nam je u sjećanju zadnja utakmica protiv Splita, prije 2 sezone u Kupu, kad su nas prilično namučili", rekao je trener Novog Zagreba Vladimir Ivanković.

Ponovimo, utakmica se igra u subotu, 17.10.2012, s početkom u 20.30 u SD Trnsko. Cijena ulaznice je 10 kuna, a sav prihod je namijenjen humanitarnoj akciji "Veliko srce Malom srcu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaHKLOstale lige
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 18:41
    Lijepa gesta kluba.Bravo
    Obrisan korisnik