Nogomet

Bilić četiri utakmice bez pobjede: "Sreća nam je ovoga puta baš okrenula leđa"

Borna Rupnik • petak, 26.10.2012.
Bilić četiri utakmice bez pobjede: "Sreća nam je ovoga puta baš okrenula leđa"
Foto: Kristijan Komarica

Lokomotiv iz Moskve doživio je novo razočaranje u ruskom prvenstvu. Tri je boda momčadi Slavena Bilića iz njihovog dvorišta odnio Amkar iz Perma...

U prvim susretima 13. kola ruskog prvenstva Hrvati nisu imali razloga za zadovoljstvo. Poraženi su, naime, i Lokomotiv iz Moskve te Rostov.

U Moskvi je gostovao Amkar iz Perma, koji je poveo u 25. minuti preko Pejeva, da bi desetak minuta poslije glavom poravnao Roman Pavljučenko. Tih 1:1 stajalo je na semaforu sve do četvrte minute sudačke nadoknade, kada je Picusceac osigurao sva tri boda gostima.

"Svi smo razočarani, apsolutno nismo zaslužili ovaj poraz", rekao je trener Lokomotiva Slaven Bilić koji je u posljednja četiri kola uzeo samo dva boda. "Imali smo brojne prilike, ali ih nismo realizirali. Nedostajalo je sreće, bili smo blizu pobjedi, no i to je nogomet. Nikada se u karijeri nisam žalio na nedostatak sreće, ali ovoga nam je puta baš okrenula leđa. Rekao sam igračima da ćemo se iz ove teške situacije izvući samo napornim radom".

Dario Krešić i Vedran Ćorluka odigrali su svih 90 minuta za Lokomotiv.

Stipe Pletikosa branio je cijelu utakmicu za Rostov kod Kubana, a domaćini su slavili 1:0 pogotkom Popova iz 77. minute.

Na tablici vodi Anži s 29 bodova, a Lokomotiv je šesti, s osam bodova manje i utakmicom više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.10.2012. u 14:59
    Drži se ti Slavene-velika razlik je voditi reprezentaciju naspram kluba.Želim ti da se ponovo vrate rezultati s početka prvenstva -a pulika i navijači takvi su da ih samo uspjeh zanima
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.10.2012. u 12:02
    Bit će bolje, ne daj se Slavene !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 21:09
    Neka te u Lokomotivu Slavene:-)
    Obrisan korisnik