Rukomet

Kamenica: "Bod protiv Vardara je dobar, ali mislim da smo oštećeni"

Branimir Korać • nedjelja, 28.10.2012.
Kamenica: "Bod protiv Vardara je dobar, ali mislim da smo oštećeni"

Derbi sedmog kola SEHA lige odigran je u Našicama gdje je gostovao aktualni prvak regionalne lige skopski Vardar. Susret je završen bez pobjednika 27:27, a obje momčadi u posljednjim sekundama susreta imale su šansu doći do pobjede...

Očekivano neizvjesnu i zanimljivu utakmicu odigrali su rukometaši Nexea i Vardara. Završilo je bez pobjednika 27:27, Nexe je pružio odličan otpor aktualnom prvaku, a u završnici susreta mogao je čak i do pobjede. Isto tako, treba biti pošten i priznati da je Vardar ipak bio nešto bliži pobjedu s obzirom na promašene zicere u posljednjim sekundama.

"Utakmica je bila izuzetno zahtjevna i fizički i taktički. Na kraju nemam svojim igračima što zamjeriti, stvarno su dali sve od sebe, ispunili su sve ono što smo zacrtali. Morali smo igrati na mali broj golova", izjavio je trener Nexea za klupsku stranicu.

Trener Kasim Kamenica dodao je i kako se suočio s problemima s ozljedama koji su dosta poremetili ono što je planirao sprovesti na terenu.

"Na posljednjem treningu ostali smo bez Kozline koji je ozlijedio aduktor, Slišković je u ranoj fazi utakmicu obnovio ozljedu gležnja koju je zaradio protiv Bresta tako da smo bili oslabljeni u igračkom kadru. Kada tu još dodamo naše neiskustvo i mladost, igračima nemam što zamjeriti. Još su to neiskusni igrači, na primjer dam naputak Vozabu da šutne visoko, on šutne nisko gdje se vratar zbog svoje konstitucije lako spušta, to su ti detalji koji nas muče zbog neiskustva. Vujić je radio neke pogreške zbog umora jer je jednostavno morao previše igrati, no sve će se to usput korigirati."

Kamenica je istaknuo kako je zadovoljan konačnim rezultatom, ali je isto tako istaknuo nezadovoljstvo suđenjem.

"Bod je dobar, ne zaboravimo da je Vardar na kraju imao otvoren šut za pobjedu iako smo i mi imali priliku za gol za pobjedu. Moram reći i kako ovi suci nisu bili dorasli ovakvoj utakmici, mislim da smo oštećeni i to moram nakon dugo vremena posebno naglasiti. Žao mi je zbog igrača što nismo pobijedili, ali ponavljam - bod protiv Vardara je dobar rezultat."

U sljedećem kolu, nakon reprezentativne stanke, Nexe gostuje u Ljubuškom.

"Sada imamo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo za tu utakmicu. Mislim da ćemo nastaviti s dobrim igrama."

SEHA liga, skupina A

1Motor Zaporožje 10314:274+4024
2Vardar Skoplje 10319:291+2824
3Prešov 10262:242+2015
4Vojvodina 10269:265+415
5Nexe Našice 10299:268+3112
6BSU 10235:358-1230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.10.2012. u 14:17
    Izgleda da Makedonski klubovi postaju za nas pomalo kobni
    Obrisan korisnik