Nogomet

Igor Denisov nakon isprike vraćen u momčad

Mišo Gulić • četvrtak, 01.11.2012.
Igor Denisov nakon isprike vraćen u momčad
Foto: Bruno Karadža

Suspendirani kapetan Zenita Igor Denisov ipak je popustio te se ispričao za svoje riječi kojima je javno kritizirao rad Uprave i plaće svojih suigrača Hulka i Witsela u odnosu na ostatak momčadi, što znači da se i automatski vraća u kadar prve momčadi.

Podsjećamo, Igor Denisov nije previše birao riječi nakon što su klubu pristupili Hulk i Witsel, stoga se bez okolišanja potužio medijima da on i njegovi suigrači zaslužuju jednaka primanja kao i novopridošli dvojac: "U potpunosti bih to razumio da je klub doveo Lionela Messija ili Andresa Iniestu, jer oni vjerojatno zaslužuju maksimum."

"Istina, kupili smo dva dobra igrača koji će zasigurno pomoći Zenitu, ali pitam se jesu li njih dva uistinu toliko bolja od svih naših igrača da bi zaslužili toliko velika primanja. Zenit je okupio dobru momčad koja je osvojila najmanje titula kao i njih dva", nastavio je s kritikama Denisov.

Sličnih stavova bio je i Aleksandar Keržakov, a kao kaznu klub ih je tada suspendirao i poslao da do daljnjega treniraju s mladom momčadi.

Nakon nešto više od mjesec dana Denisov je popustio, ispričao se, a potom je ponovno, putem službene klupske stranice, poslao poruku javnosti: "Bila je to kriva odluka, ali trebalo mi je neko vrijeme da to shvatim."

"Imam važeći ugovor sa Zenitom i moram ga poštovati takvog kakav jest. Odrastao sam ovdje i želim maksimalno pomoći klubu", dodao je.

Klub je u priopćenju odmah objavio da spomenuti igrač može početi trenirati s prvom momčadi od 1. studenog, a njegov prvi nastup očekuje se za 14 dana u domaćem ogledu protiv Rostova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!