Nogomet

Video: Porto ispratio Maritimo s pet pogodaka u mreži

Branimir Korać • subota, 03.11.2012.
Video: Porto ispratio Maritimo s pet pogodaka u mreži
Foto: EPA

Nogometaši Porta odradili su u petak dvoboj osmog kola portugalskog prvenstva ugostivši momčad Maritima. Igrači Vitora Pereire nisu imali nikakvih problema, slavili su lakoćom s visokih 5:0...

Porto je stigao i do treće uzastopne prvenstvene pobjede pokazavši da polako hvata pravi ritam i igra sve bolje. Na svom stadionu je ugostio momčad Maritima i slavio s visokih 5:0 .

Gosti igraju ispod očekivanja ove sezone, vrlo teško dolaze do golova, a protiv Porta su imali dodatni problem što su naišli na izuzetno raspoloženog protivnika koji ih je potpuno nadigrao.

Već u četvrtoj minuti Porto je stigao do prednosti. Dobru akciju koju su započeli Lucho Gonzalez i James Rodriguez završio je Jackson Martinez pogotkom za vodstvo domaćina.

Na odmor se otišlo s vodstvom Porta 2:0 pogotkom Varele nakon dobre solo akcije, međutim domaći trener nije imao previše razloga za veselje jer je već nakon pola sata igre morao promijeniti Fernanda i Maicona zbog ozljeda.

U drugih 45 minuta se nastavila dominacija Porta koji je postigao još tri gola i tako zaokružio priču. Dvostruki strijelac bio je James Rodriguez dok je jedan gol dodao Jackson Martinez.

U posljednjih 15 minuta domaći trener je morao izvaditi i Heltona koji je osjetio lagane tegobe te je na vrata prvi puta ove sezone stao Freitas.

Vitor Pereira može biti zadovoljan rezultatom i igrom, međutim ne i činjenicom da je susret završio s trojicom igrača koji će morati posjetiti liječnika prije dvoboja u Kijevu.

Portugalsko prvenstvo, osmo kolo:
Porto - Maritimo 5:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!