Nogomet

Eduardo: "Postoje tri kluba dovoljno velika i dobra za Williana: Arsenal, Manchester United i Chelsea"

Ante Zovko • nedjelja, 04.11.2012.
Eduardo: "Postoje tri kluba dovoljno velika i dobra za Williana: Arsenal, Manchester United i Chelsea"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Tottenham nije na popisu klubova koje je hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva preporučio svojem kolegi iz Šahtara Willianu. Ovaj pak nema ništa protiv te opcije.

Spursi su još u kolovozu htjeli dovesti Williana, ali se nisu uspjeli dogovoriti sa Šahtarom oko visine njegove odštete. Za Eduarda, bivšeg napadača Arsenala, gradski rival nije opcija za njegovog suigrača:

"Postoje tri kluba koja su dovoljno velika i dobra za Williana: Arsenal, Manchester United i Chelsea. Preporučio sam mu te klubove, nijedan drugi. On mora igrati za jednu od najboljih momčadi", izjavio je Eduardo za Mirror.

"On bi trebao igrati za vrhunski klub jer je igrač visoke klase. Može zasigurno igrati u Engleskoj. Uvijek razgovaramo i gledamo Premier ligu zajedno. Raspituje se kod mene o Engleskoj i engleskom nogometu, a ja sam mu dosta toga ispričao."

Brazilski veznjak je pak rekao da je spreman igrati za Tottenham nakon razgovora s menadžerom Andreom Villas-Boasom. Prednost te suradnje svakako bi bila jezična poveznica. Dodao je da bi status u momčadi, odnosno minutaža, bio glavni faktor odluke o preseljenju.

Ljetos je Willian rekao da nema ništa protiv toga ni da zaigra u Chelseaju, s kojim se Šahtar susreće u srijedu u četvrtom kolu Lige prvaka u Londonu nakon što je ukrajinski prvak slavio Donecku 2:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 22:25
    Neznam,meni taj igrač nekako nije za tottenham možda bolje liverpool.
    Obrisan korisnik
  • javasluk04.11.2012. u 15:15
    Traži ti sebi klub gdje ćeš imati minute i zabijati! (jedini je problem što si cijelu karijeru igrao u klubovima iz vrha, kako bi uspijevao u klubovima iz donjeg doma, to još nemožemo znat)
    javasluk
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 15:05
    Lijepo je hvaliti kolegu ali realnost je nešto drugo, Willian bi Tottenhamu dobro došao, oni imaju love za preplatit igrača, 15 milijuna je po meni maksimum za njega.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 15:00
    aj dudu ne kakaj
    Obrisan korisnik