Nogomet

Vukojević: "Porto je u Kijev došao po bod i odigrao je koliko treba"

Borna Rupnik • srijeda, 07.11.2012.
Vukojević: "Porto je u Kijev došao po bod i odigrao je koliko treba"
Foto: Kristijan Komarica

Kijevski Dynamo odigrao je u utorak "nulu" s Portom te ima pet bodova zaostatka za drugoplasiranim PSG-om, dvije utakmice prije kraja skupine. Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar smatraju da je ukrajinski velikan mogao i bolje...

Portugalski Porto osigurao je mjesto u drugom krugu Lige prvaka odigravši 0:0 u Kijevu, dok je Blohinovoj momčadi čije boje brane i Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar sve izgledniji nastavak natjecanja u Europskoj ligi.

"Trener nam je zahvalio i bio je zadovoljan što smo pokazali karakter, a istaknuo je da se moramo boriti do samog kraja grupne faze i uzeti maksimalni mogući broj bodova. Moramo iskoristiti svaku priliku u Ligi prvaka", izjavio je Vukojević poslije dvoboja četvrtog kola.

"Imali smo svoje prilike protiv Porta i propustili smo ih. Prije utakmice analizirali smo ranije pogreške, bili smo usredotočeni sve do posljednjeg zvižduka, ali Porto je u Kijev došao po bod i odigrao je koliko treba. Bili smo bolji u nastavku. Sada moramo pobijediti PSG i Dinamo i boriti se za prestiž", dodao je.

Niko Kranjčar također se požalio na realizaciju svoje momčad te ponovio da trener Blohin nije bio nezadovoljan poslije utakmice.

"Nismo zabili svoje prilike i zato nismo pobijedili. Znali smo da nam Porto neće ostaviti puno prostora i morali smo dobro iskoristiti svaki trenutak. Nisam sretan jer sam želio pobjedu, a ovaj remi će nam smanjiti izglede za osminu finala Lige prvaka. Čini se da ćemo se morati boriti u Europskoj ligi, a trener nam je ipak svima čestitao i izrazio žaljenje što nismo uzeli sva tri boda", izjavio je Niko Kranjčar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 14:13
    pa ima Dynamo svoje sanse, protiv PSG-a doma mozda pobijede, a onda u zadnjem kolu u Zagrebu mogu popraviti svoju gol razliku, kao Lyon prosle godine
    Obrisan korisnik