Nogomet

Heynckes: "Sve je funkcioniralo poput sata, dodavanja su bila kao iz udžbenika"

Branimir Korać • četvrtak, 08.11.2012.
Heynckes: "Sve je funkcioniralo poput sata, dodavanja su bila kao iz udžbenika"
Foto: EPA

Najvišu pobjedu u Ligi prvaka ove sezone upisao je Bayern koji je na svom travnjaku pregazio Lille sa 6:1. Bavarci su odigrali čudesnu utakmicu i trener Jupp Heynckes mogao je biti zadovoljan...

Nije lako nikome zabiti šest golova, a kada se to učini u Ligi prvaka i to protiv francuskog predstavnika, taj uspjeh još više dobiva na značaju. Bayernu je to uspjelo, potpuno je nadigrao blijedi Lille i stigao do ogromne pobjede.

Jupp Heynckes ne izražava često oduševljenje igrom svoje momčadi, no ovaj put nije mogao pronaći zamjerke i mogao je samo uživati i čestitati svojim igračima.

"Jako sam zadovoljan igrom svoje momčadi. Mislim da su svi vidjeli koliko su moji igrači bili motivirani i usredotočeni na utakmicu. U prvom poluvremenu posebno sve je funkcioniralo poput savršeno podmazanog sata. Imali smo dodavanja kao iz udžbenika i sjajnu realizaciju", govorio je sretni njemački stručnjak.

Među junacima Bayernove pobjede bio je Claudio Pizarro koji je postigao jedan od najbržih hat-trickova u povijesti Lige prvaka.

"Igrali smo iznimno dobro i stvarali pritisak od samog početka utakmice. Rani gol je bio jako važan, nadam se da možemo nastaviti u istom stilu", rekao je Peruanac.

Među boljima na terenu bio je Arjen Robben koji je dio sezone propustio zbog ozljede, ali se vraća s dobrim igrama.

"Bila je to sjajna utakmica, a golovi su došli u najbolje vrijeme. Posebno u prvom poluvremenu odigrali smo gotovo savršeno, no moramo nakon ovog susreta ostati s obje noge na zemlji. Lille nije pokazao ništa, ali je sjajno postići ovakav rezultat. Trebamo ovako igrati u svakom meču", dodao je Robben.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 18:35
    Bate Borisov je razbio Lil,čemu Bayern sada dizati u oblake..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 16:05
    Šta bi tek napravili dinamu kad su francuze ubili ovako.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.11.2012. u 10:33
    koje gaženje!
    Obrisan korisnik