Nogomet

Kreilach: "Bila mi je čast nastupiti, a Rijeka protiv Osijeka mora nadoknaditi izgubljeno"

Antonija Pavlić • četvrtak, 15.11.2012.
Kreilach: "Bila mi je čast nastupiti, a Rijeka protiv Osijeka mora nadoknaditi izgubljeno"
Foto: Sandro Donda

Damir Kreilach bio je jedini riječki predstavnik na terenu u prijateljskoj utakmici reprezentacije i selekcije HNL-a. Ističe kako mu je bila velika čast nastupiti protiv izabranika Igora Štimca, no i da se sada valja okrenuti nedjeljnom prvenstvenom srazu s Osječanima...

Jedini riječki (igrački) predstavnik u prijateljskom susretu reprezentacije Hrvatske i selekcije MaxTV Prve HNL bio je 23-godišnji veznjak Damir Kreilach. Trebao mu je, prema prvotnom planu i programu, društvo praviti i Dario Knežević, no on se ozlijedio na treningu pa silom prilika morao propustiti "spektakl" na Kantridi.

"Presretan sam što sam imao priliku nastupiti u ovakvoj nogometnoj predstavi i to na svojoj Kantridi", kazao je za službene klupske stranice, istaknuvši kako je to ogromna čast. "Svakome je igraču san zaigrati za A reprezentaciju, pa tako i meni, stoga sam bio sretan kada sam primio poziv."

Svjestan je, ipak, kako mora još puno "žganaca" jesti da bi u eventualnim narednim ovakvim susretima obukao "drugi" dres. "Čeka me puno truda i rada, a treba usto imati i mrvicu sreće. Žao mi je što zbog ozljede nije nastupio naš kapetan Knežević, veselio sam se što ćemo skupa igrati pred riječkom publikom. No, što je tu je, sada je najbitnije da se oporavi i bude s nama protiv Osijeka", prokomentirao je Vukovarac situaciju iskusnog riječkog kapetana.

Bijele u nedjelju, pak, očekuje 16. prvoligaško kolo, u kojem će se Scorijina momčad sučeliti vrlo dobrom Osijeku Stanka Mršića.

"Osječani su naši stari znanci, mlada i neugodna ekipa", misli Kreilach. "No, sve će ovisiti o nama. Na Kantridi smo uvijek favoriti, a odigramo li kako znamo i možemo ni pobjeda neće izostati. U Maksimiru smo izgubili bod, možda i sva tri i to sada moramo nadoknaditi. U toj smo utakmici zaslužili više", misli.

"Siguran sam da ćemo se u nedjelju, zajedno s našim navijačima, ponovno veseliti. Važno nam je da imamo njihovu podršku, nose nas kroz utakmmicu, naš su dvanaesti igrač i sve je lakše kada su uz nas i s nama. Nadam se da će puna Kantrida u nedjelju proslaviti nova tri boda", zaključio je mladi veznjak.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!