Zimski sportovi

Igrač Detroit Red Wingsa nazvao prvog čovjeka NHL-a - idiotom

Ivor Krapac • subota, 17.11.2012.
Igrač Detroit Red Wingsa nazvao prvog čovjeka NHL-a - idiotom

Kako i dalje nema pozitivnih pomaka u pregovorima o novom kolektivnom ugovoru u NHL-u, zbog čega je neizvjesno kada će početi nova sezona najjače hokejske lige na svijetu i hoće li početi uopće, sve je više nervoznih i razočaranih. Među takve bismo mogli uvrstiti i Iana Whitea, obrambenog igrača Detroit Red Wingsa, koji je bio vrlo iskren izričući svoje mišljenje o Garyju Bettmanu, komesaru NHL-a...

Nakon što je Gary Bettman predložio da se pregovori o novom kolektivnom ugovoru u NHL-u zaustave u naredna dva tjedna, takva ideja komesara lige naišla je na puno kritika, a čuđenje zbog onoga što se zbiva događa se i među igračima. Jedan od njih, Ian White, 28-godišnji obrambenjak Detroit Red Wingsa, nije imao lijepu riječ kada su ga pitali o čovjeku koji vodi ligu.

"Moram biti iskren - osobno mislim da je on idiot", kazao je White o Bettmanu u razgovoru za list USA Today: "Otkako je došao na čelo lige, mislim da je našem sportu nanio samo štetu."

Bettman za sobom već ima jednu sezonu koje uopće nije bilo, a s obzirom da sada prijeti i druga, nije iznenađenje da nailazi na vrlo malo razumijevanja.

"Sve što prolazimo je jednostavno vrlo frustrirajuće", komentirao je igrač Red Wingsa sadašnji zastoj, kritizirajući vlasnike i njihovu tvrdoglavost: "Kako sada stvari stoje, čini se da bismo bili blizu dogovoru ako bi druga strana samo malo popustila."

"Možda smo mogli sve riješiti već tijekom ljeta, što frustrira. Apsolutno nema smisla da propuštamo utakmice i radimo ovakvu štetu", zaključio je White.

Foto: Wikipedia, captcanuk

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.11.2012. u 11:47
    šta se mene tiče nhl-a ni ne mora biti. sad imamo njihove igrače u neposrednoj blizini, u svojim klubovima. ovi se samo nek nastave bahatit, a mi ćemo uživat.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.11.2012. u 05:01
    To da je Bettman lihvar i smeće nije upitno, ali ni udruga igrača nije baš majka tereza. I eto, namjerio se "junak" na "junaka" i zato cijeli svijet gleda k***c a ne NHL.
    Obrisan korisnik