Nogomet

Prosinečkom treća pobjeda u Turskoj izmaknula u sudačkoj nadoknadi

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 19.11.2012.
Prosinečkom treća pobjeda u Turskoj izmaknula u sudačkoj nadoknadi
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Tursko nogometni prvoligaš Kayserispor odigrao je na svom terenu 1:1 s Gaziantepsporom. Gosti su do bora došli u posljednjim minutama susreta i tako Roberta Prosinečkog ostavili bez treće pobjede u novom klubu.

Proteklog mjeseca Robert Prosinečki preuzeo je klupu turskog prvoligaša Kayserispora. Novi klub bivšeg trenera Crvene zvezde nalazio se tada u nezavidnoj poziciji, ali sada polako bježi iz opasne zone.

Kayserispor i Prosinečki bili su tako na putu do novog uspjeha u domaćem susretu protiv Gaziantepspora, ali su u posljednjem trenutku ostali bez punog bodovnog plijena u utakmici 12. kola turskog nogometnog prvenstva.

Kayserispor je pred svojim navijačima došao u vodstvo krajem prvog poluvremena pogotkom Sefe Yilmaza, ali gosti su bod uhvatili u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. zabio je tada Cenk Tosun.

Nakon poraza od Büyüksehira i Galatasaraya te pobjeda protiv Karabukspora i Elazigspora Prosinečki je upisao i prvi remi u svojoj turskoj trenerskoj epizodi. Kayserispor se trenutno nalazi na 13. mjestu prvenstvene ljestvice s 14 osvojenih bodova.

Turska nogometna liga, 12. kolo:
Kayserispor - Gaziantepspor 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 23:37
    Bilićeva ekipa je izmislila nogomet za Štimca i njegove menađere
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 17:06
    čini se, po do sad pokazanom, da je ona tvrdnja o slabijoj igri reprezentacije od kad je otišao točna. jer osim što kao trener pokazuje dosta u ovako ranoj fazi svoje karijere, sama činjenica da je bilić toliko inzistirao na njegovom radu bez licence za reprezentaciju, govori dosta o njegovoj... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.11.2012. u 15:47
    Koliko je bio vrhunski igrac, toliko ce biti i vrhunski trener.
    Obrisan korisnik
  • Hektor33319.11.2012. u 15:34
    bravo žuti
    Hektor333