Nogomet

Hačeridi priznao: "Oba gola PSG-a su moja pogreška"

Branimir Korać • četvrtak, 22.11.2012.
Hačeridi priznao: "Oba gola PSG-a su moja pogreška"
Foto: EPA

PSG je pobjedom na gostovanju kod Dynama u Kijevu i matematički osigurao prolazak u Top 16 Lige prvaka dok domaćin europski put nastavlja u Europskoj ligi. Oba pogotka postigao je Ezequiel Lavezzi, a krivac za njih bio je domaći branič Jevhen Hačeridi...

Parižani su uspješno odradili gostovanje u Kijevu i s nova tri boda osigurali su prolazak u sljedeću rundu Lige prvaka. Ezequiel Lavezzi je na najbolji način kaznio pogreške domaće obrane, poglavito Jevhena Hačeridija koji je nakon susreta priznao da je krivac za oba pogotka.

"Naš cilj je bio prolazak među najboljih 16 u Ligi prvaka, međutim moje velike pogreške su nas izbacile iz igre. Za oba pogotka PSG-a sam ja krivac."

Kijevljani ove sezone ne igraju dobro, a to se vidi i na rezultatima.

"Žao nam je zbog loših rezultata i sram nas je dosadašnjeg dijela sezone. Što mogu reći?, ne znam niti sam koji je glavni problem. Jako smo razočarani, ali imamo još tri utakmice prije zimske stanke i moramo se popraviti. Opraštamo se od Lige prvaka, ali smo zadovoljni što ostajemo barem u Europskoj ligi koja je također vrlo zanimljivo i dobro natjecanje", dodao je Hačeridi.

Oleh Husjev smatra da je Dynamo bio bolja momčad, međutim za razliku od Parižana nije uspio konkretizirati svoje brojne prilike.

"Imali su tri prilike i zabili su dva gola. Mi smo s druge strane imali 16 udaraca na gol i nismo uspjeli zabiti niti jedan pogodak. Frustrirajuće je izgubiti na ovaj način jer smo imali i više loptu u svojim nogama, više udaraca, više kornera. Igrali smo jako dobro i onda primili pogodak nakon smiješne pogreške. Pokušali smo uzvratiti i onda je stigao još jedan glupi gol. Ne mogu reći da smo se tu predali, pokušavali smo i dalje, ali nije išlo."

Parižani su slavili bez pogotka Zlatana Ibrahimovića, a ulogu čovjeka odluke na svoja leđa je uzeo Lavezzi.

"Rezultat je na kraju realan. Igrali smo dobro i zasluženo uzeli pobjedu i plasirali se dalje u Ligi prvaka. Znali smo da nas očekuje težak protivnik, ali momčad je pokazala karakter i odradila odličnu utakmicu. Nije bilo lako, no srećom golove smo postigli u pravo vrijeme. Sada se moramo dobro pripremiti za ono što nas očekuje u Topu 16, tamo neće biti mjesta niti za najmanju pogrešku", smatra Lavezzi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!