Nogomet

Mexes: "Ibrahimović je genijalac, ja sam imao sreće"

Branimir Korać • četvrtak, 22.11.2012.
Mexes: "Ibrahimović je genijalac, ja sam imao sreće"
Foto: EPA

Francuski branič Philippe Mexes je čudesnim golom sudjelovao u pobjedi Milana kod Anderlechta, a pogodak je podsjetio na majstoriju Zlatana Ibrahimovića protiv Engleske. Sretni Mexes odbija svaku usporedbu s Ibrahimovićem...

Zlatan Ibrahimović dobio je ozbiljnog konkurenta za najljepši pogodak škaricama u novije vrijeme neočekivano u Milanovom braniču Philippeu Mexesu.

Mexes je pokazao sve izveo savršeno, od primanja teške lopte na prsa do same egzekucije. Nakon susreta je priznao kako je imao i sreće te da ne treba uspoređivati njega i Ibrahimovića.

"Nisam o ničemu razmišljao, samo sam pokušao i ispalo je sjajno. Moram priznati da sam imao sreće, ne treba me uspoređivati s Ibrahimovićem, on je genijalac, ja sam samo pokušao i ušla je. Za obrambenog igrača je neobično postići ovakav gol, suigrači su me pitali jesam li mislio možda ubaciti pa da sam loptu krivo zahvatio", govorio je nakon susreta Mexes.

Francuski reprezentativac nije završio susret i ranije je napustio travnjak zbog ozljede koljena i baš dok se zbog ozljede pripremao napustiti igru Anderlecht je smanjio zaostatak.

"Imao sam problema s koljenom i nisam mogao nogu uopće ispraviti. Baš u trenucima kada se pripremala izmjena, primili smo taj pogodak. Mislim da ga sigurno ne bi primili da je u igri bio netko spreman. Na kraju susreta svi smo sretni zbog ovog rezultata. Puno nam znači i moramo nakon njega ostati čvrsto na zemlji", dodao je Mexes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 17:31
    Stvarno prekrasan gol, ali ipak lobati Joe Hart i lobati golmana Anderlechta nije ista stvar, ipak mi se malo više sviđa Zlatanov gol.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 16:23
    ako zanemarimo da je stvarno imao srece, ljepsi od ibrinog zbog primanja lopte pa sve skupa izgleda perverzno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 13:20
    Mexes je priznao da je imao sreće... ali unatoč tomu, ovaj gol mi se čini ljepšim od Ibrahimovićevog. Ali, što se meni sviđa, ne znači da će se i drugima...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 12:58
    Ne radi link, evo gola: http://livetv.ru/en/showvideo/120658/
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.11.2012. u 12:13
    mexes je komplentniji igrač od ibre
    Obrisan korisnik