Nogomet

Treći poraz Roberta Prosinečkog na klupi Kayserispora

Josip Piršljin • ponedjeljak, 26.11.2012.
Treći poraz Roberta Prosinečkog na klupi Kayserispora
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski trener Robert Prosinečki doživio je i treći poraz otkad je preuzeo klupu turskog prvoligaša Kayserispora. U 13. kolu Superlige njegova je momčad izvukla pristojan poraz nakon što je gubila s 4:0.

Robert Prosinečki po šesti je put vodio svoju novu momčad u turskoj ligi i upisao treći poraz. Njegov je Kayserispor u sklopu 13. kola Superlige gostovao kod Sivasspora i izgubio s 4:2. Poraz je mogao biti i veći da se domaći sastav nije opustio u zadnjih dvadesetak minuta.

Prosinečki je u Sivasu već do poluvremena gubio s 3:0 pogocima Grosickog, Kilica i Enerama, a u trećoj minuti nastavka Chahechouhe je povisio na velikih 4:0. Kayserisporu je prijetio debakl, ali uspio ga je izbjeći.

Domaći sastav je usporio tempo tako da je prvi gol gostiju pao u 73. minuti kada je precizan bio Bobo, a za puno pristojnijih 4:2 zabio je Brazilac Cleyton u sudačkoj nadoknadi. Kayserispor je tako upisao sedmi prvenstveni poraz.

Bivši trener Crvene zvezde ipak je uspio pomaknuti svoj novi klub s dna ljestvice otkako je stigao zahvaljujući dvije pobjede i remiju. Kayserispor se sada nalazi na 14. mjestu od 18 klubova, ali i dalje mu prijeti zona ispadanja koja je udaljena samo dva boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2012. u 13:35
    Ja rekao bumo vidli kako će sve to završiti, imam neki feeling vrlo loše.
    Obrisan korisnik