Nogomet

Blažević: "Zelina je jedan od kvalitetnijih drugoligaša, nećemo je podcijeniti"

Josip Piršljin • ponedjeljak, 26.11.2012.
Blažević: "Zelina je jedan od kvalitetnijih drugoligaša, nećemo je podcijeniti"
Foto: Bruno Karadža

Prvu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa Hajduk će odigrati u Zelini gdje ga čeka motivirani drugoligaš. Splitski vratar Blažević i veznjak Andrijašević svjesni su kako ih ne čeka lagan posao i žele maksimalno ozbiljno pristupiti dvoboju.

Nakon dva uzastopna remija u MAXtv Prvoj ligi, Hajduk gostuje u Svetom Ivanu Zelini u sklopu četvrtfinala Hrvatskog kupa. Domaći drugoligaš već je priredio jedno iznenađenje izbacivši Zagreb iz tog natjecanja, stoga su igrači Hajduka oprezni u najavi susreta i smatraju kako se protivnika nipošto ne smije podcijeniti.

"Zelina je jedan od kvalitetnijih drugoligaša, mislim da je dobro to što ih nećemo podcijeniti jer nam je Kup vrlo bitan. Očekujem tešku i tvrdu utakmicu, ali i da će presuditi kvaliteta koja je na našoj strani, vjerujem u pobjedu", rekao je vratar splitske momčadi Goran Blažević za HajdukTV.

Čuvar mreže Hajduka nije primio pogodak već pet utakmica u nizu, ali zasluge za to ne pripisuje samo sebi: "To je jako lijepi osjećaj, između ostalog to je moja zasluga, ali i zasluga cijele ekipe i obrane koja u zadnje vrijeme igra jako dobro. Nije to pravo mjerilo tko je najbolji vratar, ali nadam se kako će serija potrajati što duže", ističe Blažević.

Na sljedeći dvoboj Bilih osvrnuo se i veznjak Franko Andrijašević: "Zelina je jedna odlična ekipa koliko smo čuli. Po zadnjim rezultatima i igrama znamo da se radi o ozbiljnoj momčadi. Međutim, mi moramo ući u tu utakmicu kao da je prava prvenstvena, dat sve od sebe i tada se možemo nadati pozitivnom rezultatu", kazao je.

Andrijašević je prokomentirao i posljednju utakmicu svog kluba koji je u osječkom Gradskom vrtu odigrao bez pogodaka: "Mislim da remijem mogu obje strane biti zadovoljne. Mi smo u prvom poluvremenu imali dvije ili tri dobre prilike, a Osijek ništa posebno. U drugom dijelu obje su momčadi imale svoje šanse i zato mislim da je remi najpravedniji", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.11.2012. u 12:02
    Dokaz da se u Zelini ne igra samo hokej na travi
    Obrisan korisnik