Zimski sportovi

Crosby razmišlja o dolasku u Europu: "Samo želim igrati"

Lovro Štrbinić • srijeda, 28.11.2012.
Crosby razmišlja o dolasku u Europu: "Samo želim igrati"

Jedan od najboljih hokejaša NHL-a Sidney Crosby najavio je kako bi mogao poći stopama brojnih igrača iz te lige tijekom lockouta. Kanađanin je istaknuo kako mu nedostaju utakmice, a njegov agent otkrio kako se razmatraju opcije po Europi...

Lockoutu u NHL-u zasad se još uvijek ne nazire kraj, a slijedom toga sve je veći broj igrača koji sezonu "krati" prihvaćanjem europskih angažmana. Sudeći prema posljednjim informacijama, sve je veća mogućnost da na Starom kontinentu završi i Sidney Crosby.

"Sidney ozbiljno razmatra svoje opcije u Europi. On treba i želi igrati hokej. Bit će mu teško podnijeti cijelu godinu bez igranja nakon onoga što je prošao prošle dvije sezone", izjavio je agent jednog od najboljih igrača NHL-a i kapetana Pittsburgh Penguinsa.

"U sljedećih nekoliko dana obavit ću više telefonskih poziva i nastaviti istraživati Sidneyjeve opcije", zaključak je igračeva agenta Pata Brissona, dok se o cijeloj situaciji oglasio i sam Crosby.

"Na kraju dana ja sam hokejaš i volim igrati. Nemojte me krivo shvatiti, ne smeta mi samo treniranje, ali trenirao sam puno posljednjih nekoliko godina. Samo želim igrati", "vapaj" je kojeg je Kanađanin poslao prilikom razgovora za ESPN.

"Ako se nešto ne dogodi vrlo brzo što se tiče postizanja dogovora, onda mi postaje važnije igranje utakmice i otkrivanje gdje to ima smisla", poručio je Crosby za kraj, nagovještavajući tako mogući dolazak u neki od europskih klubova.

Foto: Wikipedia, southcentral

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.11.2012. u 23:16
    Ako se sezona u nhl-u otkaze ja nisam za dovodjenje crosbyja,jedan grublji faul i opet ne bude igrao dugo. Treba nam jedan odlicni desnjak-napadac i obrambeni,takodjer desnjak ako moze:-)
    Obrisan korisnik
  • Yurraz29.11.2012. u 14:08
    Haha nek se isprsi neki sponzor pa plati osiguranje da tu igra s klupskim kolegom. Nek dovede i Letanga sa sobom kad već nemre Malkina
    Yurraz
  • Obrisan korisnik29.11.2012. u 11:19
    ajmo u medvešćak Sid :D!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.11.2012. u 11:18
    ne moraš ništa platiti,medveščak te prima besplatno.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.11.2012. u 09:52
    za pretpostaviti je da je dobio ponudu iz khl-a koja je jača i od one koju bi imao u nhl-u.
    Obrisan korisnik