Nogomet

Lucescu objasnio zamjene: "Eduardo je dobio udarac u glavu, a Srna je pretrpio bolan start"

Maj Gašparac • subota, 01.12.2012.
Lucescu objasnio zamjene: "Eduardo je dobio udarac u glavu, a Srna je pretrpio bolan start"
Foto: Kristijan Komarica

Ukrajinski Šahtar svladao je Krivbas sa sigurnih 2:0, a trener Rudara Mircea Lucescu u drugom poluvremenu iz igre je izvadio hrvatske reprezentativce Eduarda da Silvu i Darija Srnu. Nakon susreta objasnio je svoj potez.

Pogocima Henrikha Mkhitaryana i Alex Teixeire Šahtar je svladao Krivbas u 18. kolu ukrajinskog prvenstva. Momčad Mircee Lucescua od 52. minute je bila na terenu s igračem manje, no to ju nije spriječilo u osvajanju nova tri boda.

U početnoj postavi ukrajinskog kluba našli su se hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo da Silva, a Lucescu ih je obojicu izvadio iz igre u drugom poluvremenu. Nakon susreta osvrnuo se na te poteze.

"Eduardo je dobio udarac u glavu. S obzirom da smo tada imali igrača manje, bilo bi pogrešno u igri držati nogometaša koji se ne osjeća dobro", rekao je Lucescu za službenu klupsku stranicu.

Trener Šahtara zatim je prokomentirao i promjenu Darija Srne: "Darijo je pretrpio bolan klizeći start i šepao je. Nisam ga htio ostaviti da se muči na terenu", otkrio je.

Lucescu je otkrio i kako Luiz Adriano nije igrao jer neće moći nastupiti u srijedu protiv Juventusa zbog suspenzije. Stoga je 67-godišnji Rumunj odlučio uigrati momčad bez njega.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!