Nogomet

Hulk gubi strpljenje u Zenitu, moguć odlazak u siječnju

Ivor Krapac • srijeda, 05.12.2012.
Hulk gubi strpljenje u Zenitu, moguć odlazak u siječnju
Foto: EPA

Iako je u klubu jako kratko, s dolaskom u Sankt Peterburg početkom rujna, brazilski napadač Hulk već razmišlja o rastanku sa Zenitom. Poslije pobjede nad Milanom u utorak navečer u posljednjem kolu prvog kruga Lige prvaka, Hulk je o tome progovorio pred kamerama jedne talijanske televizijske postaje...

Tek što se naviknuo na život u Sankt Peterburgu, poslije rujanskog dolaska iz Porta, Zenitov Brazilac Hulk nakon otprilike tri mjeseca već razmatra druge opcije u karijeri. Poslije gostujuće pobjede nad Milanom (1:0) u utorak u Ligi prvaka, Hulk se o tome izjasnio u razgovoru za talijansku tv-postaju Premium Calcio, spominjući nesuglasice s trenerom Lucianom Spallettijem.

Hulk nije zadovoljan kako talijanski stručnjak s njime postupa, a tako je bilo i u srijedu na San Siru, kada je zamijenjen desetak minuta do kraja.

"Osjećam se ugodno u Sankt Peterburgu, obitelj je dobro, i sin je dobro", kazao je 26-godišnji Brazilac o ljepšem dijelu svoje dosadašnje epizode u Rusiji. Ipak, postoji i "ali".

"Ako se moja situacija s Lucianom Spallettijem ne razriješi, mogao bih otići u siječnju", nastavio je Hulk: "Ne znam bi li mi pritom Italija bila odredište, no ništa nije nemoguće."

Nakon što je za ovo čuo, trener Spalletti nije ostao dužan brazilskom napadaču. "Hulk radi i govori ono što želi", osvrnuo se Talijan: "No, to me neće poljuljati da ga zamijenim i nekom drugom prilikom."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vugi705.12.2012. u 18:14
    Kako znaš da svemirci dobro igraju nogomet?
    Vugi7
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 17:01
    čuj Vugija.. dobar igrač LOL... on je svemirac za rusku ligu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.12.2012. u 16:01
    Zenit je napucao love i love i nećeš bato ti nigdje, bolje ti je šuti i igraj, a da je zvijer od igrača je sigurno :D
    Obrisan korisnik
  • DeceiverOfFools05.12.2012. u 15:51
    na slici u prvom planu Witsel, a iza se malo nazire Hulk --- sportnet se fura na index
    DeceiverOfFools
  • Vugi705.12.2012. u 14:41
    A kako će on otići iz Zenita kad je Zenit dao za njega 40 milijuna eura. Tko će dati sad za njega 40 milijuna? 25 mu je sad maksimum. A baš sumnjam da će se Zenit odreći 15 milijuna samo tako. Dobar je on igrač, ali ne znam zašto ima očajnu sezonu...
    Vugi7