Košarka

PROam Sjever: Božićni All-Star susret

Sportnet • petak, 14.12.2012.
PROam Sjever: Božićni All-Star susret

15. prosinca u 15:45h Ivanić-Grad će još jednom otvoriti vrata PROam košarkaškoj ligi Sjever. Mali grad nadomak metropole već tradicionalno dočekuje igrače i prijatelje PROam košarkaške lige Sjever, a ove godine vodstvo PROam lige Sjever je odlučilo All-Star susret lige (susret najboljih igrača lige) održati u Areni Ivanić-Grad (ŠD Žeravinec)...

U vrijeme Božića i darivanja i igrači će zahtjevnu ivanićgradsku publiku pokušati darovati i osvojiti s pregršt lijepih poteza, akcija i zakucavanja.

No, to nije sve.

Članovi Udruge roditelja djece i osoba s invaliditetom "Mali princ" iz Ivanić-Grada će i ovu godinu biti dio spomenutog Božićnog druženja i veselja. Zajedničkim snagama PROam liga Sjever i "Mali princ" pokušat će razveseliti što više ljudi, ali i prikupiti što više financijskih sredstava koji su udruzi potrebni. Prije, za vrijeme i nakon utakmice unutar prostora Arene Ivanić-Grad posjetitelji će moći kupiti radove članova udruge "Mali princ", kao i prigodno tiskane majice All-Star susreta.

Ideja je da se financijska sredstva prikupljena ovu subotu usmjere u kupnju šina za invalidska kolica koje su često potrebne članovima udruge za pristup raznim objektima Ivanić-Grada. Najljepši dar bi bio kada bi znali da će sljedeće godine članovi udruge moći mnogo lakše stići i do tribina ivanićgradske dvorane, te zajedno sa svojim roditeljima ponovno uživati u druženju i novim utakmicama.

Zato, rukavice na ruke, kape na glave, dobru volju u džepove i vidimo se u subotu u 15:45h u Ivanić-Gradu!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!