Košarka

Bremer napustio Fenerbahče i vratio se u Armani

Branimir Korać • utorak, 18.12.2012.
Bremer napustio Fenerbahče i vratio se u Armani
Foto: Davor Sajko

Iskusni branič J.R. Bremer napustio je Fenerbahče Ülker nakon razočaravajućih igara ove sezone i vratio se u redove milanskog EA7 Emporio Armanija...

EA7 Emporio Armani dobio je pojačanje na vanjskim pozicijama u nastavku sezone. Momčad Sergija Scariola bit će jača za iskusnog Amerikanca J.R. Bremera koji dolazi iz Fenerbahčea.

Bremerovo ime se već duže vrijeme spominjalo u kontekstu odlaska iz Fenerbahčea nakon što nije ispunio očekivanja i posebice u Euroligi nije prikazao igre kakve su se od njega očekivale.

Ove sezone Bremer je u Euroligi bilježio tek 1.4 poen i 1.4 asistenciju po susretu, značajno slabije brojke nego što je imao primjerice prošle sezone u Armaniju. U Italiji je u prvenstvu bilježio 8.4 poena i 2.4 asistencije dok je u Euroligi imao prosjek od 10.7 poena i 2.3 asistencije po utakmici.

Iskusni branič iskoristiv na obje vanjske pozicije osim u ova dva kluba igrao je i za Unicaju, Biellu, PAOK, Bosnu, Spartak Primorje, Triumf, Krasnije Krilju, Nižnji Novgorod te u NBA ligi za Boston Celticse, Cleveland Cavalierse te Golden State Warriorse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.12.2012. u 08:06
    Samo neka Scariolo ostavi Radoševića u Litvi. Ovaj tamo ima minutažu i igra sve bolje. Ako ga vrati Leon će prosjedit ostatak sezone na klupi . Za repku je ono prvo bolja situacija.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.12.2012. u 01:14
    Taj realno ni u Bosni nije imao mjesta.
    Obrisan korisnik