Rukomet

Čupić i Gojun dolaze početkom siječnja, Šego na čekanju

Branimir Korać • četvrtak, 27.12.2012.
Čupić i Gojun dolaze početkom siječnja, Šego na čekanju
Foto: Marlon Janiček

Hrvatska muška rukometna reprezentacija započela je s pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. U Karlovac je doputovala većina igrača dok se priključenje ostalih očekuje vrlo brzo...

Prvi dio priprema uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj Hrvatska odrađuje u Karlovcu. Glavnina igrača je već doputovala u Karlovac i priključila se treningu dok se uskoro očekuje dolazak i ostalih.

Izbornik Slavko Goluža odlučio se s prvotnog popisa za trojicu vratara i to Alilovića, Šunjića i Ivića dok je na čekanju ostao Marin Šego.

Narednih dana pripremama će se priključiti iz igrači iz Njemačke Igor Vori, Blaženko Lacković, Domagoj Duvnjak, Ivan Ninčević i Drago Vuković koji su još jučer odrađivali prvenstveno kolo dok će se posljednji priključiti Ivan Čupić i Jakov Gojun.

"Što se tiče rada u Karlovcu, isključivo ćemo se bazirati na taktici i podizanju fizičke spreme. Na prvom treningu moramo snimiti situaciju i vidjeti u kakvom su stanju igrači. Pojedinci će trenirati odvojeno tako da ih sve pokušamo dovesti u optimalnu formu", izjavio je izbornik za HTV.

Hrvatska će u Španjolskoj igrati u prvoj fazi natjecanja protiv Španjolske, Mađarske, Alžira, Egipta i Australije. Nakon karlovačkog dijela priprema, reprezentacija seli u Istru gdje će odraditi dva pripremna dvoboja protiv Norveške i to 6. i 7. siječnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bigguy27.12.2012. u 16:29
    Malo je smiješno što rade od Ivića...
    Bigguy
  • litleben27.12.2012. u 15:09
    Sramota je bila već, što ga nije vodio na olimpijadu. Daleko je bolji od zastavnika. Gurati nekoga tko ima par utakmica, ispred golmana koji je već par sezona u vrhunskoj formi, samo dokazuje Golužinu stručnost.
    litleben
  • Obrisan korisnik27.12.2012. u 15:02
    Šunjić i Ivić da su ispred Šege koji ima fantastičnu sezonu iza sebe najbolji golman poljske lige.... Opet kuinja gobca i goluže :(
    Obrisan korisnik