Rukomet

Kopljar: "Malo je vremena, uigravanje će biti presudno"

Borna Rupnik • petak, 28.12.2012.
Kopljar: "Malo je vremena, uigravanje će biti presudno"
Foto: Dario Dodić

Hrvatski rukometni reprezentativci za Svjetsko se prvenstvo pripremaju u Karlovcu. Svjesni su da nemaju mnogo vremena te ne žele gledati previše unaprijed...

Izbornik Slavko Goluža prvi dio priprema za nadolazeću svjetsku smotru u Španjolskoj odrađuje u Karlovcu, a početkom siječnja reprezentativni će tabor preseliti u Istru, kada će biti kompletiran i igrački kadar.

"Kada se priključe stariji igrači, brusit ćemo formu", najavio je Marko Kopljar, koji se dokazuje u francuskom PSG-u te dobiva priznanja za svoje igre.

"Važno je da se što bolje uigramo jer u Španjolsku putujemo u pomlađenom sastavu. Bit će malo vremena za to, zato će to biti presudno", dodao je za HTV.

Protivnike u skupini prokomentirao je hrvatski vratar Mirko Alilović, o čijim bi obranama moglo dosta toga ovisiti, pogotovo protiv onih najjačih.

"Skupina je teška, ali trebali bismo se sa Španjolskom boriti za prvo mjesto. Alžir, Mađarska i Egipat neugodne su reprezentacije te moramo ići utakmicu po utakmicu. Tek nakon toga možemo razmišljati o osmini finala, možda najvažnijoj utakmici na prvenstvu", rekao je Alilović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 15:04
    Pa ako ćemo gledati objektivno i pošteno,mi od SP 2009 na ovisimo o Baliću kao što smo ovisili od 2003 do 2009!Važno je obave dobre pripreme i da svi budu zdravi i spremni,a do medalje sigurno možemo,nadam se i do zlatne!!
    Obrisan korisnik
  • matcky9628.12.2012. u 14:25
    Meni sve miriše na Švedsku... :(
    matcky96
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 14:18
    Ne miriši na dobro...nadam se da me nos vara!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 13:48
    Vrlo lako je moguće a i vjerovatno da Buntić sad otpadne a umjesto njega tu bude Stepančić!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.12.2012. u 11:22
    Marko, da putujemo u pomlađenom sastavu onda bi umjesto tebe putovao i igrao Stepančić, a to bi bila prednost , a ne alibi.
    Obrisan korisnik