Košarka

Netsi otpustili nekadašnju zvijezdu Olympiakosa

Branimir Korać • nedjelja, 30.12.2012.
Netsi otpustili nekadašnju zvijezdu Olympiakosa
Foto: Bernard Jurišić

Nekadašnji član Olympiakosa Josh Childress više neće nositi dres Brooklyn Netsa. U Netse je stigao kao slobodan igrač u rujnu ove godine, no nakon što se nije uspio izboriti za minutažu, otpušten je...

Od povratka iz Europe, Josh Childress ne prikazuje niti približno one igre kakve je prikazivao ranije u Atlanti. U dvije sezone u Sunsima bio je ispod te razine, a pogotovo ove sezone u Brooklyn Netsima.

Childress je u Netse došao u rujnu ove godine nakon što nije produžio ugovor sa Sunsima, međutim u 14 utakmica u kojima je nastupio prosječno je ubacivao 1.0 poen uz 1.1 skok u 14 minuta po susretu.

U četiri sezone u Atlanti bio je odličan, konstantno na prosjeku od iznad deset poena po susretu, no 2008. godine odbio je produženje ugovora s Hawksima i potpisao za Olympiakos u kojem je proveo dvije sezone.

Nakon povratka u NBA ligu, nije više bio onaj stari, u Sunsima se dosta mučio, igrao tek nešto više od 16 minuta po susretu i nakon dvije relativno loše sezone odlučio se za prelazak u Netse i - pogriješio. Tamo je još manje igrao uz još slabiji učinak i Netsi su ga odlučili otpustiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.12.2012. u 12:22
    prevara igrač
    Obrisan korisnik