Košarka

Xavi Pascual: "Navarrova je partija jedna od onih koje postaju povijest"

Maj Gašparac • ponedjeljak, 31.12.2012.
Xavi Pascual: "Navarrova je partija jedna od onih koje postaju povijest"
Foto: Davor Sajko

Trener Barcelone Xavi Pascual imao je samo riječi hvale za svojeg košarkaša Juana Carlosa Navarra, koji je s 33 koša predvodio svoju ekipu u pobjedi protiv Real Madrida...

Košarkaši Barcelone svladali su Real Madrid rezultatom 96:89, a Blaugranu je do tog trijumfa predvodio odlični Juan Carlos Navarro, koji je za svoju ekipu postigao 33 koša.

Nakon utakmice trener Barcelone Xavi Pascual naglasio je kako je njegov nastup bio izvanredan: "Navarrova je partija jedna od onih koje postaju povijest. Vodio nas je u napadu, postizao odlične poene i igrao jako dobru obranu", prenosi njegovu izjavu službena klupska stranica.

Pascual je zatim prokomentirao nastup cjelokupne momčadi: "Cijela ekipa je napravila korak prema naprijed. Svi su igrali dobro i jako sam zadovoljan nastupom igrača", rekao je.

Svoje mišljene o utakmici iznio je i košarkaš Barcelone Pete Mickeal: "Bili smo na jako visokoj razini tijekom cijele utakmice", rekao je Amerikanac i osvrnuo se na odličnu igru Navarra: "Ovo je bio najbolji nastup koji sam kad vidio", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!