Košarka

Leon Radošević ostaje do kraja sezone u Lietuvos Rytasu

Branimir Korać • četvrtak, 03.01.2013.
Leon Radošević ostaje do kraja sezone u Lietuvos Rytasu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Iako se nagađalo kako bi Armani mogao vratiti Leona Radoševića s posudbe iz Litve, predsjednik milanskog kluba Livio Proli negirao je tu mogućnost...

Nakon ispadanja iz Eurolige, u Milanu su se odlučili na manju rekonstrukciju momčadi, neki igrači su napustili klub dok su dovedeni neki novi. U središtu priče bio je i jedan hrvatski reprezentativac, no on ove sezone ipak neće obući dres Armanija.

Leon Radošević je još uvijek igrač Armanija koji se nalazi na posudbi u Lietuvos Rytasu do kraja sezone. Za razliku od nekih Milanovih igrača, Radošević je odradio jako dobro euroligašku sezonu, bio je među najboljim igračima Lietuvosa i to je dovelo do špekuliranja o ranom povratku iz Litve.

Milanov predsjednik Livio Proli je u razgovoru za La Gazzettu dello Sport negirao takvu mogućnost izjavivši kako će dodatno vrijeme dobiti ipak Ricard Hendrix.

"Nastavit ćemo s Hendrixom, od njega želimo da zaigra kao što je to činio u Izraelu dok je branio boje Maccabija. Još smo na tržištu i tražimo još jednog centra, ali nećemo povlačiti Radoševića", izjavio je Proli.

Radoševićem su iznimno zadovoljni u Lietuvos Rytasu i kada se pojavila priča o povratku u Milano, Litavci su krenuli u žestoku kampanju kako bi ga ostavili do kraja posudbe i čini se da su u tim pregovorima bili uspješni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.01.2013. u 18:06
    izgledan kandidat za repku po ovome što pokazuje ove sezone
    Obrisan korisnik