Rukomet

Goluža: "Nema mjesta za zabrinutost, trud će nam se vratiti"

Lovro Štrbinić • utorak, 08.01.2013.
Goluža: "Nema mjesta za zabrinutost, trud će nam se vratiti"
Foto: Duje Bonačić

Hrvatska je u prijateljskoj utakmici u Umagu poražena od Norveške rezultatom 38:33. Golužu ovakav ishod nije previše zabrinuo, uvjeren je kako će na Svjetskom prvenstvu biti drugačije...

Neugodan poraz od Norveške u prijateljskom susretu igranom u ponedjeljak u Umagu pokvario je donekle atmosferu u redovima hrvatske rukometne reprezentacije. Ipak, prema riječima izbornika Goluže, nema razloga za preveliku brigu.

"Nema mjesta zabrinutosti. Jako smo dobro trenirali ovih dana i uvjeren sam da će se nam se taj trud vratiti na svjetskom prvenstvu", riječi su hrvatskog izbornika nakon susreta, koji ipak ne bježi od činjenice da neke stvari u igri treba popraviti.

"To je u prvom redu igra u obrani. No, obranu smo tek počeli uigravati na ovim završnim pripremama. Svoju pravu obranu igrali smo nekoliko minuta pa ste vidjeli kako smo za pet minuta smanjili razliku", objasnio je.

Smatra da su protekle dvije provjere dobro došle njegovim izabranicima: "Norveška je baš bio suparnik po mjeri. Igraju čvrstu obranu, trče svih 60 minuta.Trebala su nam takve dvije utakmice uoči svjetskog prvenstva."

Također, susret, ali i cijele pripreme prokomentirao je i Damir Bičanić. "Ne sjećam se kada smo ovako naporno trenirali, dvaput dnevno po dva i pol sata. I na dan utakmice smo imali jaki trening i zato smo bili umorni i spori u obrani", njegova je poruka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.01.2013. u 18:34
    pa kako biti zabrinuti kad imamo tebe na klupi, slavkec...svi mozemo na kaffe und kolac i opustiti se maksimalno
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.01.2013. u 15:21
    Nema razloga za zabrinutost? Isto bi ja radije vidio "Balića" u repki nego tebe!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.01.2013. u 13:19
    Naravno da nema razloga, tak i tak je ovo prvenstvo nevažno.
    Obrisan korisnik